Hónapokig kínozta, majd agyonverte kisfiát Angliában egy leszbika

Agyonverte kétéves fiát egy brit nő. Az ítéletre várva megütötte a főnyereményt a lottón a leszbikus szeretőjével. A pénzt azonban leghamarabb 18 év múlva láthatja.
 
Bűnösnek találta a bíróság azt a nőt, aki kegyetlenül megölte saját gyermekét, és előtte hónapokig kínozta - írja a brit The Sun. Rebecca Shuttleworth még az ítéletre várt, amikor leszbikus szeretője vett egy lottószelvényt, és most kiderült, megnyerte a főnyereményt.
A család és a rokonok elképedtek, amikor látták, hogy mindezek után a nő felhőtlenül örült a nyeremény miatt, szó szerint ugrált örömében. 10 ezer fontot, átszámítva nagyjából 3 és fél millió forintot nyertek.

Az "anya" (jobbra) és szeretője
 
A kis Keanu holttestén 37 külső és belső sebet találtak az orvosok. Voltak köztük harapásnyomok, koponyatörés, és egy ököl nagyságú seb a végbele környékén.

Az anyja hónapokon át kínozta őt, az utolsó napokban egy bottal ütlegelhette a kisfiút.
Először azt hazudta rendőrségnek, hogy a kicsi szívrohamot kapott. Később kiderült, hogy régóta bántalmazta, és a gyerek belső vérzés miatt halt meg. A rendőrség szörnyetegnek nevezte az anyát, aki ivott és drogozott, és dühös volt a kisfiúra, amiért "akadályozta őt ebben".
 
(Forrás: The Sun - Life - ITV -Kuruc.info 2013.06.25.)*B.Kiss-Tóth László

Kövér: Nincs kártékonyabb és veszélyesebb a kommunistánál


A 20. század mély sebeket ütött Magyarországon, az első és a második világháború maradandó károkat okozott, és ennél csak egy rosszabb volt: az, amikor magyar fordult magyar ellen - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton a hortobágyi ökumenikus templomban, ahol a kommunisták által kitelepítettekre emlékeztek. 


"A magukat magyarnak valló kommunisták által a magyarságnak okozott sebek a legfájdalmasabb magyar sebek közé tartoznak" - mondta a házelnök, megjegyezve: a magyarok saját sorsukon keresztül tapasztalták meg annak az igazságát, hogy "a kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem"... 

Nem ismeri a szégyent, nem tudja, mi az a lelkiismeret 

"Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret" - idézte Alekszandr Szolzsenyicint Kövér László. Hozzátette: mi, magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig. 

Kövér László a hortobágyi kitelepítéseket a magyar történelem egyik tragikus, de még mindig kevéssé ismert fejezetének nevezte. Szavai szerint "először az öntudatos keresztény magyar értelmiség és középosztály esett áldozatul a kommunisták ténykedésének, majd következett a földművelő magyar parasztság és a munkásság azon része, amely ösztönösen vagy tudatosan, de ragaszkodott a saját múltjához, függetlenségéhez. Voltak, akiket meggyilkoltak, voltak, akiket börtönbe vagy munkatáborokba zártak, voltak, akiktől elrabolták a családjukat és a becsületüket, a vagyonukat és a megélhetésüket, a jelent és a jövőt, a hitet és a reményt" - sorolta a politikus. 

"Még egyszer utoljára megtaposta" 

A házelnök a nemzet számára a legnagyobb veszteségként értékelte, hogy sokaknak a két világháborút átélt idősek közül utolsó napjaikat embertelen körülmények között kellett leélniük, hogy "a Doberdót, a Don-kanyart és Auschwitzot megjárt aggastyánokat a nép nevében fellépő kommunista államhatalom - életük alkonyán - még egyszer utoljára megtaposta. [...] Egy egész nemzedéket vontak ki a gazdaság, az oktatás, a kultúra, a honvédelem, a családi élet legkülönfélébb területeiről, [...] egész családokat vittek számkivetésbe." 

Kövér László a zsúfolásig telt templomban a továbbiakban arról beszélt, hogy "Hortobágy egy egész nemzedék számára lett kényszerűen egy új élet kezdete. A kitelepítetteknek meg kellett találniuk a módját, hogy miként lehet élni ilyen körülmények között. Meg kellett találniuk annak a módját, hogy miként lehet egyáltalán élni azután." 

Rátalált a nemzet az életre vezető útra 

Az Országgyűlés elnöke szerint a többség és a nemzet is megtalálta az életre vezető utat, amely lassan, de biztosan elvezetett a rendszerváltoztatáshoz. "A rendszerváltoztatáshoz, amely szinte cserbenhagyta azokat, akik a legtöbbet tették, a legtöbbet szenvedtek érte [...], amelynek első húsz esztendejébe még az sem fért bele, hogy hitelesen deklaráltassanak a kommunizmus bűnei, hogy felelősségre vonassanak azok a konkrét személyek, akik az elvont eszme jegyében nagyon is konkrét bűnöket követtek el hús-vér emberek ellen." 

Kövér László szerint ezért kell emlékeztetni, mi történt a hortobágyi táborokban, s "amikor Magyarország megújításának feladatáért dolgozunk, azért is küzdünk, hogy a hortobágyi kitelepítetteknek legyen helyük a nemzet emlékezetében, hogy legalább megfelelő erkölcsi elégtételt kapjanak az utókortól". 

Kellenek, hogy megértsük 56-ot 

"Nélkülük nem érthetjük meg teljesen sem 1956-ot, sem a gulyáskommunizmus nagy, mindent elfeledni és megbékélni hivatott rendszerhazugsága ellenére mégis bekövetkező rendszerváltoztatást, sem az azóta megtett utat" - hangoztatta a házelnök, hozzátéve: "azért is dolgozunk, hogy többé soha senki semmilyen körülmények között ne jusson a hortobágyi kitelepítettek sorsára Magyarországon". 

Eötvös Péter, a Hortobágyi Kitelepítettek és Elhurcoltak Egyesületének elnöke emlékeztetett rá, hogy 1950. június 23-áról 24-ére virradóra egy időben ötezer családot hurcoltak el fegyveresek tizenkét hortobágyi, illetve nagykunsági táborba. Bejelentette: egyesületük június 25-én egyeztet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban annak érdekében, hogy újratárgyalják a kommunista diktatúra idején politikai okokból üldözöttek ügyét. Reményét fejezte ki, hogy a tárgyalások eredményeként azok a kitelepítettek is kapnak a jövőben nyugdíj kiegészítést, akik egy évnél rövidebb időt töltöttek el a Hortobágyon. Közölte azt is: pályázati forrásból hamarosan befejeződhet annak a félkész ökumenikus templomnak az építése, amely évről évre otthont ad a megemlékezőknek. A kitelepítettek - akinek, mint elhangzott, már csak mintegy tíz százaléka van életben -, a hozzátartozók és a résztvevők megkoszorúzták a 33-as út mellett lévő, vasúti sínből készült keresztet, amelyet a kitelepítettek emlékére a rendszerváltás után állítottak fel. 

Forrás: MNO 

NIF kommentár: 
Mottó: "Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna!" 

"A 20. század mély sebeket ütött Magyarországon" - állapítja meg a Házelnök úr. Ami azt illeti, a 21. sz. se kímélt minket eleddig! 

Amikor Kövér elvtárs a kommunistákról beszél, a saját meg a miniszterelnök apját is beleérti? 

Egyáltalán elolvasta, mit mondott? 

Ha a kitelepítések és munkatáborok egy nemzedék megtaposásai voltak, akkor a mostani kilakoltatások és az eszeveszett munkanélküliség vagy éhbérért az emberek belének kitaposása (napi 16 órás munkaidőkkel) micsoda? 

És most az elmúlt 23 évben mi történt? Nem csak az értelmiség és a középosztály lett lefejezve, de szétvertek mindent, az ipart, a mezőgazdaságot, a parasztságot és a munkásokat megnyomorították, s ebben az ellenzék töketlen asszisztálása is bűnsegédi bűnrészesség volt! Ennek súlyát és felelősségét nem érzi Kövér elvtárs? Ja, persze, mindig mások a hibások,... De akkor mi a csodának ülnek a Parlamentben, és markolják fel a fizetségüket? Mennyit is dolgozott ténylegesen munkahelyen Kövér elvtárs? 

Ne a két világháborút átélt időseket sajnálja (közülük már egyre kevesebben élnek), hanem a mai középkorúakat és fiataljainkat! A kilátástalan életű tömegeket, akiknek már reményük sincs a jobb életre! "Egy egész nemzedéket vontak ki a gazdaság, az oktatás, a kultúra, a honvédelem, a családi élet legkülönfélébb területeiről" - mondja a Házelnök úr nagy sajnálkozva, de az már nem számít, hogy most meg több generációval tették meg ugyanezt, és tettek földönfutóvá. 

"Az Országgyűlés elnöke szerint a többség és a nemzet is megtalálta az életre vezető utat, amely lassan, de biztosan elvezetett a rendszerváltoztatáshoz." Miről beszél, elnök úr? Nem kellett volna már rég megtörténni ennek? Vagy Önök ráérnek? Ja, úgy könnyű,.... "felelősségre vonassanak azok a konkrét személyek, akik az elvont eszme jegyében nagyon is konkrét bűnöket követtek el hús-vér emberek ellen." - ebbe ugye magukat is beleértette Kövér elvtárs? Továbbá, "azért is dolgozunk, hogy többé soha senki semmilyen körülmények között ne jusson a hortobágyi kitelepítettek sorsára Magyarországon". Akkor azonnal állítsák le a kilakoltatásokat, az elárverezéseket, vonják felelősségre a bankokat az uzsorahitelek miatt! 

Szerintem meg van kártékonyabb a kommunistánál! Mégpedig a tisztességtelenül meggazdagodott, liberális új-kapitalisták, akik igaz, nem ideológiai okok miatt teszik nyomorult földönfutóvá vagy rabszolgává az embereket, hanem puszta kapzsiságból, mondhatni olyanok, mint a rablógyilkosok! Aljas indokkal, anyagi haszonszerzés céljából nyomorítják meg testileg-lelkileg az embereket (a nagyon is hús-vér embereket), s kergetik őket az öngyilkosságba! 

Jobb lett volna, ha nem mond semmit Kövér László, mert így csak magát tette nevetségessé, szánalmassá és hiteltelenné! Ezzel a beszédével azt mutatta meg, hogy szerinte Ő és társai semmiért nem felelősek. Nem felelősek a devizahitelekért (mert nem vizsgálták a bankok ténykedését, és nem figyelmeztették az embereket), a 2006-os eseményekért (amikor is páncélozott autóik védelmében szépen csendben leléptek a tömegre rontó rendőrök elől - érdekes módon tudták, mikor kell megpattanni, s csak szegény "Révész Mártíriuszt" - Kuncze után szabadon - felejtették ott!). Nem felelősök azért sem, hogy mind a mai napig nem történt semmiféle elszámoltatás és felelősségre vonás, és azért sem, hogy a Bajnai- és Gyurcsányfélék ma is vígan kampányolhatnak (a többiről nem is beszélve). Szóval ők semmiért nem felelősek. Ezért nem szavaztak a pénteki földtörvényi zárószavazáson (sem Ő, sem a miniszterelnök és a helyettese, a két pártvezér), hogy ne lehessen majd őket számon kérni, s felemelhetik majd a kezüket, hogy ők nem szavazták meg! Ez a magyar nép sunyi szembeköpése és kiröhögése! 

Ezért a beszédért nem elismerés jár Kövér Lászlónak, hanem egy nagy nyaklevest érdemelne! 

NIF szerkesztő 

Forrás: http://internetfigyelo.wordpress.com /2013/06/23/
Megjegyzésem a NIF-kommentárral kapcsolatban: a liberális új-kapitalisták nem mások, mint kapitalista-kommunisták, a volt MSZMP-s elvtársak vagy azok fészekalja, famíliája, bratyijai és fajtársai. Egy tőről erednek és most is a közösből lenyúlt szajré az, ami (érdekből) a leginkább összetartja őket, nem a hittársi szeretet.
Megjegyzésem a Kövér-beszéddal kapcsolatban: Kiszólt a lyuk a gödörből. Talán, ha először mea culpázott volna Kövér elvtárs a köznép előtt és bebizonyította volna, hogy szürke kis ifjúkommunista vezetőként pártérdekeket szem előtt tartva a köznép ellen nem tett semmi rosszat, talán akkor ítélkezhetne eszmetársai fölött. Emlékeztetőül idecitáltam ahttp://jogrendreform.5mp.eu weboldalról  a Fidesz-érdekeltté lett köpönyegforgató elvtársakat. A lista korántsem teljes. 
*B.Kiss-Tóth László
Balogh Gyula MSZMP tag

Orbán Győző (Viki apuci) MSZMP párttitkár volt
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag

Harrach Péter - MSZMP tag
Hoffmann Rózsa- MSZMP tag
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag

Boros Imre - MSZMP-titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag

Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag

Rogán Antal - KISZ titkár
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár

Schmit Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár, majd a Grósz Kormányban.
Túri-Kovács Béla MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Varga Mihály - KISZ titkár

Megmentendő

Ugye az köztudott, hogy Ausztria a környezetvédelem felkent élharcosa, ahol az erdők és a hegyek ökológiai, gazdasági, turisztikai és minden más megfontolás okán, gyakorlatilag sérthetetlenek. Viszont osztrák cégeket az égvilágon semmi sem akadályoz meg abban, hogy országuk határain kívül essenek neki nagyipari méretekben, mondjuk Európa egyik utolsó igazi vadonjának. Jelesül, a Holzindustrie Schweighofer nevezetű cég kívánna gyakorlatilag tarvágást csinálni Kovászna (Erdély, Székelyföld) erdeiben. Ott, ahol egyébként medvék, farkasok, hiúzok, vaddisznók, szarvasok (meg ki tudja még mi minden) élnek, szerény évi(!) 800.000 köbméter fa kitermelése a cél. Nyilván (szó szerint), mint halottnak a csók, de legalább annyit mindenki megtehet, hogy aláírja a "beruházás" ellen fellépő szervezetek petícióját, itt: http://www.sepsiszentgyorgy.info/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=198 Picivel több info itt: http://www.greenfo.hu/hirek/2013/04/28/europa-utolso-vadonjainak-egyike-veszhet-el-kovasznaban Vagy itt: http://www.scoop.it/t/save-the-forests-of-transylvania/p/4001811532/save-the-forests-of-transylvania Ha pedig továbbítod, hogy minél többen legyenek a tiltakozók, legalább nyugodtan alszol : ) "A szeretet ereje mindenekre képes, de a szeretet hiánya képtelenné teszi a legjobb szándékot is." (Wass Albert)


Pásztori Tibor Endre 

Paul Hellyernek, Kanada volt védelmiminiszterének, a G8-as csoport tagjánakleleplező beszéde az ufókról, egy közmeghallgatáson

A Földön élnek földönkívüliek, legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Az emberiségnek joga van tudni a létezésükről és a már kialakult együttműködésről. A Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai, ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt.

► 9:47► 9:47www.youtube.com/watch?v=98sM14521skMagyar feliratos videó.2013.06.24. Feltöltötte: sevaster1 .*B.Kiss-Tóth László

Nemzetstratégia és a T/7979 számú földforgalmi törvény

Soltész János miskolci választópolgár levele (a havi egymilliót megtakarító) dr. Zsiga Marcell miskolci fideszes (önkórmányzati képviselőnek, alpolgármesternek és) parlamenti képviselőnek:
 

Zsiga Marcell. 

A fotó nem a levél részét képezi. Webhelye:www.gepnarancs.hu
Címzett: Dr. Zsiga Marcell LórántTitkos másolatot kapnak: Barátaim, Ismerőseim

Tisztelt Képviselő Úr!
Előzetesen, néhány mondatot szeretnék írni a nemzetstratégiáról.


A történelem minden alkalommal bizonyította, és most is bizonyítja, hogy amikor nem a Történelmi Alkotmány alapján áll az ország, mindig hanyatlás következik be.
Amikor helyreállítjuk a jogfolytonosságot, az ország felerősödik, fellendül.

Szabadságunk kapujának a kulcsai:
 1.) A részvételi demokrácia szabad választóval, kötött mandátumú képviselővel.
      - Ahol csak egyéni képviselet van, a mandátum a megválasztók körétől származik.
      - Ahol a képviselőt a megválasztók köre irányítja az összes választó meghallgatása mellett.
      - Ahol a képviselőt nem megfelelő munkavégzés esetén a megválasztók köre visszahívja.
 2.) A Történelmi Alkotmány
Történelmi Alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes Magyar Nemzet!
Széchenyi István, a legnagyobb magyar utolsó leírt szavai ugyanazon eligazítást adják:
„A megoldandó kérdés neve: Alkotmány.”
Törvénytelenség jogot nem alapít.


A fentiek alapján a kormány szemszögéből a nemzetstratégiát így egyszerűsíteném le a két pontban rögzített feladat szerint:
1.) Stratégiai együttműködés a Nemzet Tagjaival.
2.) Stratégiai együttműködés a Teremtővel.
       Ezzel kapcsolatban emlékeztetem Önt a FIDESZ honlapján olvasható jelmondatára:       "Istennel a Hazáért és a Szabadságért!" (II.Rákóczi Ferenc)
       Ugye Képviselő úr, a szavai és a tettei egy irányba mutatnak!
       Az EGY irányába, vagyis a Teremtő irányába.
       Ne okozzon nekünk csalódást!
Kérem, ne adják alább!
Ne fecséreljék a drága idejüket holmi multi cégekre.
Erre a kettőre koncentráljanak!

Tisztelt Képviselő Úr!
A T/7979 számú földforgalmi törvény ügyében fordulok Önhöz, mint országgyűlési képviselőhöz.
A földforgalmi törvény  az ország jövőjére, mindannyiunkra nézve meghatározó jelentőségű.  A törvénnyel kapcsolatban széleskörű társadalmi elégedetlenség nyilvánult meg, amelyet nem sikerült kielégítően rendezni. A hallottak és olvasottak alapján kételyeim vannak afelől, hogy a törvénytervezet valóban az ország egészének érdekeit szolgálja. A tervezetet sokszor módosították, írták át, és most is változtatják. Félő, hogy a képviselőknek sem, a nyilvánosságnak pedig végképpen nem lesz ideje, hogy érdemben tanulmányozza a 21.-ére kitűzött zárószavazás előtt.  A törvény jelentőségére való tekintettel elengedhetetlennek tartom, hogy az országgyűlési képviselők pontosan tisztában legyenek a törvény tartalmával, rendelkezéseinek hatásával.
Fontosnak tartom továbbá, hogy a képviselők tájékoztassák a választóikat a törvény tartalmáról, a vitás kérdésekről és saját törvényértelmezésükről, és megválaszolják választóik kérdéseit. Szükségesnek tartom, hogy a képviselők kikérjék választóik véleményét ezzel a sorsdöntő jelentőségű törvénnyel kapcsolatban. Mindez nem történt meg.
Aggályaim vannak a tekintetben, hogy a törvénytervezet:
-          nem akadályozza meg a  külföldi, uniós és egyéb, állampolgárok földszerzését;
-          megerősíti a nagybirtokrendszert;
-          nem biztosít megfelelő rendelkezési jogot a helyi  alulról építkező gazdaközösségeknek földjeik felett.
Kérem, mint országgyűlési képviselő, esküjének megfelelően az ország hosszú távú érdekeit tartsa szem előtt,  és kérje a zárószavazás elhalasztását a következő országgyűlési ciklusra.
Amennyiben ez nem sikerül és a zárószavazásra mégis sor kerülne még ebben a ciklusban, mint választópolgár arra kérem, ne szavazza meg a törvényt.
Tisztelt Képviselő úr!
Kérem, 2013. június 21-én (3 év halogatás után) fogjon bele az új nemzetstratégiába!
Kezdje el az együttműködést a Nemzet Tagjaival és a Teremtővel! Itt az idő! Soha nem késő!
Köszönettel:
Miskolc, 2013. június 19. szerda
Soltész János miskolci választópolgár
 
/Forrás: Soltész János 2013.06.19-i levele.
*Bár a szerzője titkos másolatként küldte a levelet, (és azóta már máshonnan is megkaptam,) úgy gondolom, hogy a téma közérdekű és a holnapi parlamenti zárószavazás miatt nagyon is aktuális, ezért joga van megismerni a tartalmát minél több honfitársunknak. Legfeljebb annyit tennék még hozzá, hogy a levélíró egyáltalán ne reménykedjen abban, hogy az álláshalmozó képviselő úr pénteken majd oda fog sz.rni, ahonnan már évek óta zabálja a finomabbnál finomabb falatokat...B.Kiss-Tóth László/  

Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Hölgyem/Uram!


Engedje meg, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom címben jelzett, imént kiadott közleményére - amelyet levelemhez csatoltam - felhívjam szíves figyelmét és azt további felhasználásra ajánljam!
A közlemény a Jobbik központi honlapján is elérhető: 
A Jobbik külhoni magyarokat érintő politikája kapcsán szívesen állok most is és a későbbiekben is rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.
Tisztelettel üdvözli:


-- 
Szávay István
Jobbik Magyarországért Mozgalom

Felháborító! Újabb adalék ahhoz, hogy hogyan herdálja a narancsos kormány a közpénzünket...


 
A Magyar Államtól húsz milliót kapott "Gipsz Jakab, Iksz Ipszilon, Piros Arany és Hát Izsák" fideszes egyesülete
*
A Fidesz-szimpatizánsokkal együtt vonuló Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület tisztségviselői – a bírósági adatok szerint –
Gipsz Jakab, Iksz Ipszilon, Piros Arany és Hát Izsák. Nem vicc.
 
Több millió forintot nyert el a Nemzeti Együttműködési Alapból egy 2011-ben bejegyzett szervezet, a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület. A Világgazdaság cikke szerint az egyesület bírósági adataiban tisztségviselőként Gipsz Jakabot, Iksz Ipszilont, Piros Aranyt és Hát Izsákot nevezte meg.
 
És tényleg. A Fővárosi Bíróság adatai közt megtalálható az egyesületnek a beszámolója, amiben valóban ezek a nevek szerepelnek:
A furcsa cégadatokra a 21 éve működő Magyarország Női Alapítvány (MONA) egyik munkatársa hívta fel a figyelmet. Mint írja, a Gipsz Jakab képviselte Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület úgy nyert el több mint 20 millió forint állami pénzt, hogy a MONA eközben félmilliót, más, általa ismert nőszervezetek pedig semmit nem kaptak.
 
A Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület honlapján sok lényegi információt nem lehet találni a munkásságukról, bár az kiderül, hogy a tavaly március 15-i ünnepségeken a lengyel Fidesz-szimpatizánsokkal közösen vonultak.
(VG - Hír24 nyomán)
 
Frissítés: A sajátos névlistát a nőpolitikában lobbizó egyesület elnöke először manipulációnak nevezte, aztán rácsodálkozott, hogy a saját honlapján is ők szerepelnek mint kollégák.
 
"Manipuláció történt, vélelmezhetőleg utólag írhatták át" – így reagált csütörtökön a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület elnöke, Pethő Annamária a sajtóhírekre. Az elnök állította, hogy az általa a bírósági nyilvántartásba leadott mérlegben nem ezek a "személyek" szerepelnek mint az egyesülettől juttatásokban részesülő tisztségviselők. Ám amikor ezt az egyesület saját honlapján közzétett mérleggel szerette volna bizonyítani, ott is ugyanezeket a neveket találta. A meglepett Pethő erre azt mondta, hogy nem érti, és azt ígérte, utánanéz, hogyan fordulhatott ez elő.
 
(HVG nyomán Kuruc.info 2013.06.13.)*B.Kiss-Tóth László

Három havi munkáért is milliós prémium "jár" a BVK-nál

Milliós prémiumokkal hálálta meg a fővárosi önkormányzat a budapesti közszolgáltató cégek vezetőinek munkáját.
 
Múlt héten döntöttek arról, hogy több mint 4 millió forint jutalom üti a markát a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) személyzeti és jogi igazgatójának, a tavaly mindössze 3 hónapot ledolgozó vezérigazgatónak, Szarvas Ferencnek pedig 1,3 millió forint jár. (A BVK alá tartoznak a közműcégek, a kéményseprő-vállalat és a budapesti strandok is.)
 
Amint azt megírtuk, szerdán további hat fővárosi cégvezetőnek szavazott meg a közgyűlés sokmilliós prémiumot.
Nagyunyomi-Sényi Gábor Antal, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ (BFVK) Zrt. vezérigazgatója, 5 millió 460 ezer forintot kaphat.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának, Vitézy Dávidnak 6 millió 144 ezer forint jár.
Bolla Tibor, a 9 milliárdos veszteséget termelő BKV vezérigazgatója 5 millió 568 ezer forintnak örvendezhet.
 
A BVK sajtófőnöke, Csébi Tamás az ő igazgatóikat érintő jutalmakról azt közölte, hogy a közgyűlés bérpolitikai irányelvei szerint döntöttek, amelynek lényege, hogy a vezetők bére alapbérből és prémiumból áll. Ha teljesítik az előírt feladatokat, akkor kaphatják meg az utóbbit. Tavaly a kitűzött célok háromnegyedét pipálhatták ki, ezért jár nekik a pluszpénz. Hogy pontosan mit tettek a BVK igazgatói a többletmilliókért, azt nem árulták el.
 
A BKK középvezetői már múlt héten örvendezhettek a jutalmaknak.
– Ez a pénz nem prémium, hanem teljesítménybér – "magyarázta el" a BKK kommunikációs vezetője. Takách Zsuzsanna ugyanakkor nem cáfolta, hogy a májusi bérekkel kifizették a dolgozóknak az éves alapbér 10–40 százalékát.
 
(Forrás: Blikk nyomán Kuruc.info 2013.06.12.)*B.K-T.L.

Vidám bányászélet: hatmilliós prémiumot kap Vitézy Dávidka

Hat fővárosi társaság vezetője múlt évi prémiumfeladatainak teljesítettségéről és a kapcsolódó kifizetésekről döntött szerdán a Fővárosi Közgyűlés. A prémiumok mértékét a főváros vagyonrendelete szabályozza.
 

Az első, tört év után még csak 1.600.000 Ft-ot kapott Vitézy Dávid.
 
Összesen közel 30 milliót osztanak szét a haveroknak
 
Az elfogadott előterjesztés szerint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ (BFVK) Zrt. vezérigazgatója a teljesített feladatok alapján éves alapbérének 35 százalékára jogosult, vagyis Nagyunyomi-Sényi Gábor Antalt 5 millió 460 ezer forint illeti meg.
 
A Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatójának, Vitézy Dávidnak éves bére 40 százalékának 80 százalékát fizethetik ki, ami 6 millió 144 ezer forintot jelent. Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója ugyanilyen arányban jogosult az összegre, esetében ez 5 millió 568 ezer forintnak felel meg.
A Nagybani Piac vezérigazgatójának, Házi Zoltánnak 4 millió 992 ezer forintot fizethetnek ki, ez az összeg éves alapbérének 40 százaléka. A Budapest Főváros Városépítő Tervező (BFVT) Kft. ügyvezetője, Albrecht Ute éves alapbére 20 százalékának 80 százalékára jogosult, ami 1 millió 488 ezer forint, míg az Enviroduna Kft. ügyvezetője, Wertán Zsolt Zoltán számára az éves alapbére 30 százalékát fizethetik ki, így őt 4 millió 140 ezer forint illeti meg.
Jobbik: Indokolatlan, hogy a fővárosi cégek vezetői jutalmat kapjanak
Volner János, az ellenzéki párt Budapestért felelős alelnöke, országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Fővárosi Közgyűlésben valóságos pénzeső vette kezdetét azzal, hogy az egyébként is kimagaslóan díjazott vállalatvezetőket tovább díjazzák.
Összehasonlításként elmondta, hogy a miniszterelnök és a köztársasági elnök illetménye havi 1 millió 507 ezer forint, miközben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója 1 millió 600 ezer forintot keres, és mindehhez a múlt évre 6 millió 144 ezer forint prémiumra jogosult.
A jobbikos politikus indokolatlannak nevezte, hogy Vitézy Dávid és a BKV vezérigazgatója, Bolla Tibor jutalmat kapjon. Úgy vélte: ha megkérdeznék a budapestieket, mi a véleményük a közösségi közlekedésről, a 30-40 éves járművekről, a járatkimaradásokról, szervezetlenségekről, és arról, hogy a városvezetés abban bízik, "ha pokollá teszi az autósok életét, akkor majd át fognak szokni a tömegközlekedésre", akkor a többség is egyetértene azzal, hogy nem jár több milliós jutalom.
Volner János szerint a Fidesznek és Tarlós István főpolgármesternek nem kellene olyan politika pártjára állnia, amely több millió forinttal díjazza a kimagaslóan fizetett vezetőket. Arra a felvetésre, hogy az érintettek dönthetnek, felveszik-e a pénzt, azt mondta: még soha nem remegett meg a kezük ilyen kérdésben.
 
(Forrás: MTI nyomán Kuruc.info 2013.06.12.)*B.K-T.L.

Azok ültek össze tárgyalni, akik fontosnak tartják a banki adósok további kifosztásának megakadályozását

Kovács Sándor videófeltöltései a You Tube-ra:

Íme a pocsaji lincselők

-"meglepő módon" ezek sem "egyenruhás bűnözők"
Az ügyészség indítványára a Debreceni Járásbíróság a szökés, elrejtőzés és a bizonyítás megnehezítése, veszélyeztetése miatt elrendelte kedden annak a három pocsaji férfinak a 30 napra szóló előzetes letartóztatását, akik szombaton bántalmaztak egy autóst. A büntetett előéletű cigányokat – akik tagadnak – csak garázdaság bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítja a rendőrség, pedig nyilvánvaló, hogy ebben az esetben is ölni akartak.
 
Azt kiabálták, megölik
Az eljárás adatai szerint a sértett autójának a Petőfi utcán nekihajtott egy hat éves gyermek a biciklijével. A férfi kiszállva látta, hogy a gyerek eszméletlenül fekszik a földön, ezért mobilon azonnal orvosi segítséget kért. A balesetről a kiskorú hozzátartozói és a család ismerősei, köztük a három gyanúsított is értesültek, és a helyszínre szaladtak. Ott aztán az autóst okolták a történtekért, szidalmazták, megveréssel, megöléssel fenyegették, s többen rá is támadtak. A folyamatos "inzultus" során az egyik gyanúsított egyszer, társa többször is ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a földre került. Amikor felállt, egy gyanúsított ismét rátámadt, de ekkor már többen visszatartották, lefogták.
 
A rendőrök mentették meg
A főügyészség szerint az autóst a további bántalmazástól az időközben helyszínre érkező rendőrök védelmezték meg (ebből is nyilvánvaló az emberölési szándék - a szerk.). Az egyik cigány támadó szándékával még akkor sem hagyott fel, de mivel a sértetthez nem tudott hozzáférni, ezért többször belerúgott annak gépkocsijába. A sértett orrcsonttörést és további zúzódásokat szenvedett a fején.
 
(Forrás: Haon nyomán Kuruc.info 2013.06.11.)*B.K-T.L.

A gát mellől loptak áramfejlesztőt Balog 'tenyészetének egyedei'

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik eltulajdonítottak egy áramfejlesztőt a múlt héten a Dunaalmás és Almásfüzitő közötti nyúlgát mellől, a nyomozók kedden az aggregátort megvásárló orgazdát is őrizetbe vették - mondta a tatai rendőrkapitányság vezetője sajtótájékoztatón, Tatán. 
 
Zombori Zoltán tájékoztatása szerint az áramfejlesztővel a nyúlgátat világították meg az árvízi védekezésben részt vevők, de az múlt szerda éjjel működésképtelené vált, ezért egy félreeső helyre vitték, hogy később megjavíttassák.
 
A gép és a mellette elhelyezett benzines kanna eltűnése után az árvízterületen biztosítási feladatokat ellátó rendőröknek megadták a tárgyak leírását. A Dunaalmáson járőröző egyenruhások múlt szombaton az egyik nyitva hagyott ingatlan ellenőrzése közben, a másfél méteres víz tetején megtalálták a korábban ellopott, akkor már üres kannát, amely a tettesek nyomára vezette őket.
Hétfőn a 20 éves P. Ferencet és 16 éves társát neszmélyi otthonából előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottak elmondták, hogy a 120 ezer forint értékű gépet 20 ezer forintért eladták a szintén neszmélyi illetőségű, 36 éves F. Endrének. A vevőt felbujtóként elkövetett lopás gyanúja miatt kedden fogták el, az otthonában tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták az aggregátort.
 
A rendőrség az ügy mindhárom szereplőjét őrizetbe vette, és kezdeményezte a gyanúsítottak gyorsított eljárásban való bíróság elé állítását.
 
(MTI 2013.06.11.)*B.Kiss-Tóth László

Panasszal kíván élni a Magyarországról történt kiutasítása ellen Ümit Hamit ujgur vezető

 nem igaz, hogy Kínában halálra ítélték
Ümit Hamit, az Ujgur Világkongresszus Magyarországról kiutasított Európáért felelős alelnöke levelet írt, és közölte, hogy őt Kínában nem ítélték halálra, valamint azt is, hogy Magyarországról történt kitoloncolása ellen panasszal kíván élni.
 
Ümit Hamit terjedelmes levelet írt, majd telefonon is felhívta Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét.
 
A levélben elsősorban arra a téves információra tért ki, amelyet az Origó hírportál terjesztett róla, és amely szó szerint ezt írta június 5-i beszámolójának (Büszke hunnak vallotta magát a kitoloncolt ujgur vezér) felvezető szövegében: "A Kínában halálra ítélt férfi Magyarországról való kiutasítása után azt mondta, nagy a baj, ha már itt is Kína dirigál."
 
A levélben leírtak szerint Ümit Hamit 1988. május 18-án egy 3000 fős békés diáktüntetés vezetője volt, amelyen a kínai kormány politikája ellen tüntettek. Ekkor őrizetbe vették, két és fél hónapon keresztül tartott a kihallgatása, majd elengedték. Ürümcsiben folytathatta egyetemi tanulmányait, amelyeket 1990-ben végzett el, ám politikai szerepvállalása miatt nem diplomázhatott. Diploma nélküli tanárként 1994-ig Ürümcsiben 9-10-11-es osztályokban taníthatott osztályfőnökként és fizikatanárként. Diákjainak a valós, sok ezer éves ujgur történelmet tanította, hazafias szellemben nevelte őket. Mint levelében állítja, Kínában az ujgurok történelmét teljesen kifordítva, meghamisítva tanítják. A hivatalosan elfogadott tanrendtől való eltérést szigorúan – akár börtönnel is – büntették. 1994 augusztusában, amikor a titkosszolgálat gyűrűje körülötte szorulni kezdett, és hírét vette annak, hogy letartóztatását előkészítették, Belső-Kínába szökött. Hathónapos bujkálás után, egy embercsempész hálózat segítségével tengeri úton Európába menekült, és Németországban kért menedékjogot, ahol később a német állampolgárságot is elnyerte. Összefoglalva leírta: nem hogy halálra nem ítélték, egyáltalán semmilyen ítéletet nem hoztak ellene Kínában, ahol 1994. augusztus 17-ig rendes munkaviszonyban tanított.
 
Nem tudja, hogy miként terjedhetett el róla Magyarországon az ellene hozott halálos ítélet hamis híre, de az Origó egy Budaházy György által készített interjúra hivatkozva állítja ezt. Ezzel kapcsolatban Ümit Hamit levelében leírja, hogy valószínűleg tolmácsolási pontatlanság okozhatta a félreértést. Jellemző a félreértések sokaságára, hogy – mint levelében írja – ő Budaházy Györgyről csak annyit tudott, hogy nagy olvasottságú internetes újságíró.
 
Telefonhívása során elmondta a Magyarok Világszövetsége elnökének, hogy nem igaz az sem, miszerint nem kíván a magyar hatóságok kiutasítása ellen panasszal élni. Igenis panasszal kíván élni, mert – mint állítja – személye semmilyen terrorcselekménnyel nem hozható összefüggésbe. Ő egy emberi jogi aktivista, aki messzemenően betartja az őt befogadó ország törvényeit és a nemzetközi egyezményeket. Magyarországra, a magyar népre testvérként tekint, ahol igen sok barátja van, akiktől nem akar elszakadni. Ümit Hamit mélységesen felháborítónak és alaptalannak tartja, hogy a magyar hatóságok megakadályozták az Ujgur Világkongresszus Ifjúsági Tagozatának Budapestre tervezett tanácskozását.
 
Közben Magyarországon számos szervezet tiltakozott az ujgur fiatalokkal szemben foganatosított hatósági intézkedések ellen.
 
(MVSZ Sajtószolgálat)
 
Kapcsolódó:
/Forrás: Kuruc.info 2013.06.12./*B.K-T.L.

Rabláncon Fidesz-módra

A Fidesz törvényjavaslata jóvoltából továbbra is az Európai Központi Banknak van joga egyedül beleszólni a Magyar Nemzeti Bank működésébe, a magyar embereknek nem.
A Jobbik a PSZÁF - MNB összevonását félig-meddig indokoltnak tartja, azonban a törvényjavaslatban olyan súlyos szakmai hiányosságok vannak, hogy azt a párt nem tudja támogatni.
Volner János
A politikus szerint az egyik ilyen hiányosság az, hogy helybenhagyja a Magyar Nemzeti Bank európai uniós függését, továbbra is az Európai Központi Bank az, amelynek joga van utasítani a saját nemzeti bankunkat, Magyarországnak, a magyar embereknek semmilyen formában nincs lehetőségük, nincs joguk, sem a közvetlen, sem a közvetett demokrácia eszközeivel bármilyen módon beleszólni a bank működésébe.

Volner János szerint rendkívül szánalmas, hogy továbbra is a "big four", a négy nagy globális tanácsadó cég fogja az MNB gazdálkodását ellenőrízni. A Jobbik természetesen benyújtotta azt a módosító javaslatot, amely azt célozta, hogy az Állami Számvevőszék ellenőrízze nemzeti bankunk gazdálkodását, de ezt a fideszes többség elutasította a gazdasági bizottság mai ülésén. Még a szocialisták is csodálkoztak azon, hogy a kormánytöbbség a globális cégekre bízta a saját nemzeti bankunk ellenőrzését, nem pedig az elvileg és alkotmányosan is független ÁSZ-ra.

A törvény nem rendelkezik pontosan a hatáskörök szétválasztásáról, azt sem lehet tudni, hogy mi lesz azzal a sok-sok dolgozóval a továbbiakban, és azt sem, hogyan kívánják a prudenciális felügyeletet a monetáris hatósági feladatoktól.

Ezek miatt a Jobbik nem tudja a törvényt támogatni - zárta a sajtótájékoztatóját Volner János.
BB
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.06.11./*B.K-T.L.

Meghívó

Tisztelt  Gulyás Attila
Főszerkesztő Úr
Szeretettel meghívjuk az alábbi kiállításra
 
Egyház művészeti és történeti Kiállítás:
Helye:
Ady Endre Közművelődési  Egyesület Kiállító terme
Győr. 9021.Kazinczy ut. 3-5
Megnyitó:
2013.Junius l7.-én  19.oo órakor
 
Kiállít:  Kiss Zsolt, Böjtös Sándor, Laky Árpád
 
Köszönettel:
Csontos Klára
Ady Endre Közműv.Egyesület titkára
 
 
 
 
 
                                             
Gábor Kozák feltöltötte a következő videót: Kálmán Tamás és Járóka László 2013
Kálmán Tamás és Járóka László 2013
A Kozi Drink Bár Családi napján 2013 06.08

Ma délután orvost lincseltek Pocsajon a helybéli cigányok(!)

 -mert autójával elsodort egy utcán kóválygó cigánygyereket

*
 
(Kép: www.szebbjovo.hu )
Információink szerint nagyjából harminc feldühödött szomszéd, rokon rohanta le a sofőrt, miután elütött egy - beszámolók szerint cigány - gyermeket. Az orvos szerencsére túlélte a támadást, mentőhelikopter szállította el. 
Megtudtuk azt is, hogy az esetben a mentőknél hírzárlatot rendeltek el, így bővebb információkkal valószínűleg később tudunk szolgálni.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.06.08./Megjegyzés: A gyermek állapotáról nem szól a tudósítás.*B.Kiss-Tóth László

Parlamenti bizottságokat állítana fel a Jobbik a hitelesek ügyében

Meghívásuk ellenére a parlamenti pártok közül csak a Jobbik képviselői vettek részt a Devizahiteles Kerekasztal második ülésén is!

A kormány inkább a bankok érdekvédelmi kartellszövetségével, a Bankszövetséggel tárgyal?

Második ülését tartotta meg a Devizahiteles Kerekasztal, melyet ismét bojkottált a kormány és az összes parlamenti párt a Jobbikon kívül.

 

 
Z. Kárpát Dániel elmondta, kétségkívül a hitelkárosultak legfontosabb fórumává lépett elő a kerekasztal. Itt a civil szervezetek legszélesebb köre képviselteti magát, ugyanakkor (a Jobbikon kívül!) most sem tett eleget a meghívásnak egyetlen párt, vagy a kormány felsőbb képviselői sem. 
A képviselő bejelentette, hogy június 25-re szerveznek egy közös, néma, méltóságteljes demonstrációt tiltakozva az általános ítélkezési gyakorlat ellen. Úgy látja, több százezer magyarnak nem jutott még igazság, pedig az ő megsegítésükkel fel lehetne lendíteni a gazdaságot is. Z. Kárpát Dániel elmondta, hogy két parlamenti vizsgálóbizottságot szeretnének felállítani: egyet a hitelezési gyakorlat felülvizsgálatára, másikat a felelősök felkutatása miatt.
Ismertette, hogy a Radikális Bankellenes Csoport olyan akcióba kezd, amely során szembesítik egyenként a felelős képviselőket, miért nem tettek semmit a hitelprobléma megoldása érdekében. Ebben a Jobbik segít nekik és támogatják őket - fűzte hozzá Z. Kárpát Dániel.
Tatár József, az Otthonvédelmi Tanács szóvivője elmondta, a feszültség egyre nő, mindenki megoldást szeretne a problémára. Elégedetlenségét fejezte ki, hogy a Jobbikon és Duobravszky György biztoson kívül más meghívott nem jelent meg.
A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy a Bankszövetség, mellyel a kormány rendszeresen tárgyal, ugyanolyan társadalmi szervezet, mint száz másik, azzal a különbséggel, hogy ők kartellszervezet, és így működtetnek a bankok közös, hiteleseket kizsákmányoló rendszert. Takács András a Szabad Magyarország elnöke leszögezte: a magyar bankrendszer nem a haza épülését szolgálja, hanem a népesség kizsákmányolásán dolgozik.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.06.07./*B.Kiss-Tóth László

Gyerekek, így kell ezt csinálni(!)


-2012. évre (csaknem 20 milliós jövödelem után) adót egy vasat sem fizetett Semjén Zsolt
*B.Kiss-Tóth László 2013.06.07.

A gárdisták vegzálására ismét jutott idő

Szabálysértési eljárást indított a gyöngyösi rendőrkapitányság, mert a város főterén egy gyermeknapi rendezvényen jelen voltak egy korábban feloszlatott szervezet tagjai - az Origo információja szerint az Új Magyar Gárda tagjai.

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy június 2-án állampolgári bejelentés alapján intézkedtek a rendőrök, a rendezvény helyszínén több embert igazoltattak, illetve meghallgatták a rendezvény szervezőjét.
Az Origo információja szerint a jogerősen feloszlatott Új Magyar Gárda vigyázott a helyi gyermeknapi rendezvény rendjére. A szervezet tagjai fekete egyenruhában, szervező feliratú kitűzőt viselve vigyáztak a biztonságra, a gárda pedig hivatalosan is felkerült a rendezvény plakátjára, a támogatók közé.
A rendezvényt magánszemélyek szervezték, a város a helyszínt és a színpadot ingyen biztosította. A plakátra ezért a Gyöngyösi Önkormányzatot kiemelt támogatóként írták ki. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a városháza nem tudott arról, hogy a gárda ott lesz a rendezvényen - írta az Origo.
*

A gáton helytálló gárdistákról  a legtöbbször elfelejt beszámolni a balliberális média.
/Forrás: MTI - alfahir.hu 2013.06.07./*B.Kiss-Tóth László