Megerőszakoltak egy 23 éves lányt Budapesten

Vasárnapra virradóra megerőszakoltak és kiraboltak egy 23 éves nőt Budapesten, a Berzenczey utcában. A tettest elfogták.

– Még hajnalban elfogtak a rendőrök egy férfit a VIII. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2 óra 20 perc körül a Berzenczey utcában megerőszakolt és kirabolt egy 23 éves nőt. Előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – tájékoztatta az Indexet a BRFK.
Az oldal egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy a a IX. kerületi Viola utcában két különös eset is volt éjszaka.
– A IX. kerületben lakunk, a Viola utcában. Éjjel lövöldözés volt az utcán. Majd a helyszínelő rendőröknek el kellett rohanniuk, mert a szomszéd utcában megerőszakoltak egy lányt – írta az olvasó.

Az Indexet a fenti nemi erőszak mellett arról tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya, hogy 0 óra 47 perckor érkezett bejelentés, miszerint hangos durranásokat hallani a Viola utcában. A kiérkező rendőrök három, feltehetően gázriasztó fegyverből származó töltényhüvelyt találtak. Sérültről eddig nem érkezett hozzájuk bejelentés, garázdaság miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.

Forrás: kisalfold.hu