"Megalkuvó szemétláda vagyok!" - részeg ember húszezresét vágta zsebre Deutsch Tamás utódja

Ilyen ország nincs még egy: saját korruptságával henceg az interneten a paralimpiai bizottság új elnöke!
Miután Gömöri Zsolt belebukott pénzügyi botrányaiba, sokan remélték, hogy végre egy tisztességes utód követheti őt a Magyar Paralimpiai Bizottság élén.
Deutsch Tamás ideiglenes elnöksége viccnek kicsit durva volt, ám a jelek szerint utódja, Szabó László sem az erkölcs és a gerincesség mintaszobra.
Szabó egyébként korábban Deutsch Tamás államtitkára, majd a közmédia kommunikációs igazgatója volt, emellett DJ-zett is: igazi polihisztorral van tehát dolgunk.
Valódi jelleméről sokat elárul az a blogbejegyzése.

Szabó ebben elmesél egy történetet, amely szerint épp a Balaton Soundon DJ-zett, ahol egy "kövér rocker" visszatérően arra kérlelte, hogy AC/DC-t játsszon. Szabó visszautasította a kérést, mondván egy elektronikus zenei fesztiválon vannak.
Szabó elmondása szerint amikor harmadszor is odalépett hozzá, a rocker azt a kérdést szegezte neki: "Figyelj, mit kérsz egy AC/DC-ért, kokaint vagy pénzt?"
Innentől pedig szó szerint idéznénk a paralimpiai bizottság elnökét: "Annyira megüt a kérdés, hogy úgy tűnik, mintha valóban elgondolkoznék a válaszon. Megalkuvó szemétláda vagyok, belenézek a szemébe, pénzt. Húszezrest simít a pultra, felemelt hüvelykujjal sétál el. Szemem sem rebben, úgy keverek át a You Shook Me All Night Long-ra."
És ez az ember fogja a jövőben a parasportolók minden pénzét kezelni...
(nyugatifeny)
Bal-Rad komm: "...belenézek a szemébe, pénzt..." - Sok-sok pénzt ide NEKEM!
-Vallja az Új Elnök! Aki a "piroscipős dajcstompit" váltja az elnöki poszton. Aki Gömörit váltotta, akiért jót állt!
Techno Dj, Balaton Sound, dajcstompista államtitkár, közmédia kommunikációs igazgató. Egyszóval igazi hadovaláda! Most olimpiai bizottsági elnök!
Így kell ezt! Már szembe sem kell nézni, csak zsebregyűrni a pénzt! Amiért CSAK a megszokott zenét kell nyomni. És közbe-közve rikkantani: AZT JÁTSZOM, AMIT AKARTATOK!
/Forrás: Admin | http://wp.me/p3enPJ-9UE 2015/07/Fotó webhelye: www.origo.hu ,nem a cikk részét képezi/*B.K-T.L.