A Világ-panoráma utolsó adásai


 null 

2016-04-15 Világ-panoráma

Az aljas, képmutató, önző világrendszer a végéhez közelít, s ha maradunk benne, minket is magával ránt. Már most mit művel velünk az Európai Unió Mi megint, még mindig, mint eddig mindig: rossz, a vesztes oldalán ragadtunk. Európa vesztésre áll. Ha a változások, kedves magyarok, nem belülről, bensőnkből indulnak el, s megint csak várjuk, egyre várjuk mástól megszabadulásunkat, a jó irányú változások sosem jönnek el.
*

2016-04-11 Világ-panoráma

A szervezett magánhatalom irányítása alatt álló tömegtájékoztatás azt a feladatot kapta, hogy a pénzhatalom és a politikai rendszer összefonódására, struktúrájára és működésére vonatkozó ismereteket minősítse bizonyításra alkalmatlan, összeesküvési-elméleteknek. Ha az összeesküvési-elmélet csak fantáziálgatás arról, hogy embereknek egy csoportja titkos tervvel és eszközökkel rendelkezik az események rejtett befolyásolására, akkor a hagyományos gondolkodás is gyanús, sőt, abszurdnak minősíthető.
*

2016-04-08 Világ-panoráma

Sokan felteszik a kérdést, hogy amíg minket ellepnek a bevándorlók, és más európai országokat is, addig Japánban miért nincsenek bevándorlók, és muszlimok. A füzesgyarmati kötődésű Doma-Mikó István három évtizede él Japánban, két évtizede ott tanít egy főiskolán, így tapasztalatai nem légből kapottak.
/Forrás: http://www.echotv.hu/ 2016.04.18./*B.Kiss-Tóth László