Botrány a bankárok konferenciáján?

napja - 3 perc - Feltöltötte: Feri meg a többiekBotrány a bankárok konferenciáján. Feri meg a .... A bankárok tanulják meg! ... Wellmann ...
 

Mint kiderült, a Portfolio.hu tegnapi bankárkonferenciáját megzavaró “őrjöngő” férfi Póka László volt. A Nem Adom a Házamat Otthonvédő Mozgalom vezetője és kisebb létszámú-ám összeszokott és edzett-csapata “tisztelte meg” a hiénaértekezést.

A tanácskozásra “vendégelőadói szándékkal” érkezett Póka László és csapata nem okozott osztatlan örömöt sem a meghirdetett és fizetett előadók, sem pedig a fizetős misehallgatók köreiben. Ráadásul a Póka által bejelentett téma-az ÁLTALUK A BANKI ÜGYFELEK KÁRÁRA ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYSOROZAT-sem nyerte el tetszésüket.
Néhány biztonsági és egy pár szervezőlihenc igyekezett a vendégelőadót némaságra és távozásra bírni, de ez csak a sündőrhatóság rohanvást érkező egyenruhásainak sikerült. Ám az ő érkeztükig Póka László hirdette az igét, olvasta az összesereglett bűnözők fejére a bűnlajstromot.
A vendégelőadásnak a helyszínre vezényelt zsurnaliszták örültek a legjobban. Az általában jellemzően savanyú légkörű, ilyen konferenciák hangulatát meglehetősen földobta az otthonvédők megjelenése.
Természetesen nem tarthatta meg előadását Póka László. Ráadásul az egybesereglett sakálok előtt újdonságot sem tudott volna mondani. Bűneikkel minden jelenlévő tisztában volt/van!
Viszont talán első ízben fordult elő, hogy a jelenlévő tudósítók jóvoltából legalább egymillió magyar értesülhetett arról, hogy egy ország tönkretevőit a MAGYAR TÁRSADALOM NEVÉBEN NYILVÁNOSAN MEGRÓTTÁK!
A feldúlt lelkületű rablóhorda egyedeit szeretnénk ezúton egy kicsit megvigasztalni: a tegnapi műsor CSAK AFFÉLE FÖLVEZETÉS VOLT! Járhattak volna roszabbul is! Merthogy az csak a kezdete volt VALAMINEK!
Rossz hírünk is van a számukra! A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!
AJÁNLOTT CIKKEK :

Nemzeti Civil Kontroll-Polgárjogi Mozgalom

"...Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen." (Gróf Széchenyi István)
Legutóbbi bejegyzések