Kórházba került Somló Tamás


Kórházba került Somló Tamás
Az LGT zenésze pár napja szorul kezelésre, a Blikknek megerősítette, hogy kisebb ki­vizsgálás miatt kellett befeküdnie a kórházba.

"Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes" – nyilatkozta Somló Tamás a Blikknek.
A lap beszámolója szerint több zenésztársa is meglátogatta a zenészt a kórházban, tegnap például Charlie és Demjén Ferenc is bent járt nála. Az Omega billentyűse, Benkő László is megszólalt az ügyben, azt mondta: "Hallottam, hogy kórházban van, aggódom is érte nagyon. Régen voltak gondjai, de úgy tudom, azóta helyrejött, rengeteget dolgozott. Amikor legutóbb láttam, nem volt jó bőrben, le van fogyva. Nagyon szurkolok neki, hogy megint jobban legyen!".
Somló nemrégiben maga nyilatkozott arról, komoly betegséggel kellett megküzdenie, ám a kezelés hatására helyrejött, és szinte ugyanannyit tudott dolgozni, LGT fénykorában.
"A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat" – mondta néhány hónappal ezelőtt a hot!magazinnak a zenész.

hvg.hu