Marsi Anikóval ment neki Sorosnak a TV2 - videó


Marsi Anikóval ment neki Sorosnak a TV2 - videó


Leleplező heti sorozatot indított a "rejtőzködő magyar milliárdosokról" a TV2, amelynek első riportja arról a Soros Györgyről szólt, akit Lázár János éppen ma vádolt meg ismét a magyarországi ügyek befolyásolásával. A Tények Extra a kormányzati sorosozást most azzal egészítette ki, hogy a milliárdos megverte a feleségeit és fojtogatta a szeretőit.
Támadásba lendült Soros György ellen az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévő TV2 is, amely a Tények Extra szerdai műsorában a magyar milliárdos magánéletével foglalkozott.
Marsi Anikó már a felkonferelásban elrettentő információkat közölt az Orbán-kormány által ellenségként kezelt Soros Györgyről. Elmondta, hogy a milliárdos megverte a feleségeit, fojtogatta a szeretőit és "szaftos kis történetekkel" szerepel az amerikai lapok címoldalán.
De ennek ellenére "elbújva" éli mindennapjait harmadik feleségével, aki 40 évvel fiatalabb nála - tette még hozzá Sorosról.
Lázár szavait is felidézték, aki szerint titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását és ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze lenne.
A TV2 szerint azonban Soros a magánéleti botrányaival is gyakran szerepel a címlapokon, volt felesége például a Soros füléből kitépett hallókészülékével ütötte férjét a válóperes tárgyalásukon, korábbi partnere, egy sorozatszínésznő pedig azt mondta, a magyar milliárdos verte őt.
A Tények Extra beszámolt Soros fiáról is, aki szerintük egykor botrányos életet élt.
A milliárdos magánéletéről megszólaltatták a Ripost.hu portál egyik szerkesztőjét, sőt, egy egyszerűen marketingszakemberként bemutatott nőt is, aki szerint "a magyar milliárdosok elbújva a világ elől élnek" és "nagyon kevés sajtómegjelenést vállalnak el".