Nem lesz jó vége! Állati sejteket termékenyítenek meg emberi sejtmaggal

*Emberi-állati hibrideket gyártanak a Sátán tudósai?

 
Nem kellene játszani a természettel.

                 Borzalmas szörnyeket hoznak létre több laboratóriumban.

Nem régen került napvilágra az, hogy az elmúlt három év alatt több mint 155 emberi-állati hibridet hoztak létre szerte a világon több laboratóriumban.
A tudósok arra hivatkoznak, hogy ez megoldás lehet több betegség gyógyítására. Miután kitudódtak a szörnyű kísérletek figyelmeztették a tudósokat, hogy nem érdemes ilyen szinten játszani a természettel és az állatoknak emberi tulajdonságokat adni, mert nagyon rosszul is elsülhet a dolog és valóra válhat az emberek legrosszabb rémálma is.
A kísérlet során Emberi sejtmagot ültetnek be az állati sejtekbe és ezzel embriókat hoznak létre úgy nevezett kimérákat alkotnak.

Nem régen a tudósok egy csoportja, akik ellenzik a kimérák létrehozását, figyelmeztette az embereket, hogy elindították a majmok bolygólya nevű kísérletet, amikor is intravénás emberi őssejteket ültetnek a főemlősök agyába. Robin Lovell-Badge professzor azt mondta, hogy nem kell megijedni, mert 14 napjuk van ezeknek az embrióknak az elpusztítására. Hát szörnyű belegondolni, hogy mi lehetne ezekből az emberi tulajdonsággal felruházott állatokból.
Ajánlott cikkek: