Összeesküvések és Összeesküvők!

Már kora gyermekkoromban szembesülnöm kellett a zsidó világ összeesküvésével. A faluban,ahol éltem - több fodrász is működött, de hozzánk Donát bácsi üzlete esett a legközelebb. Ott, abban a falusi borbélyműhelyben hallottam először nyolc-tíz éves koromban, hogy mindenért a zsidók a felelősök, mert mindenhol ott vannak, mindenhez jobban értenek, mindent jobban tudnak - és a végén aztán mindent jól el is rontanak. Elgondolkodtatott az eset, de vagy nem izgatott annyira - aminek ellentmondani látszik, hogy máig emlékszem rá - vagy talán megéreztem, hogy ez a dolog nem COMME IL FAUT, és nem zaklattam kérdéseimmel apámat-anyámat. Apai nagyapám nővérének is szerepe volt abban, hogy idejekorán felnyílt a szemem. 

Tízéves voltam, amikor ő hetven. Ma is előttem van, ahogy apai nagyszüleim házában az öreg cserépkályhának dűlve azt mondja: A zsidóknak atombombájuk van. London még hallgat, de Bagdad már bemondta. Apám általában nem volt különösebb véleménnyel nagynénénk észbeli képességeiről, de nekem apám akkoriban csak az apám volt - aki egész nap a cigarettája szürke füstgomolyában gubbasztott az íróasztalnál,és az írógépét püfölte, míg Barbara a barátom volt. Hetvenévesen is az erdőt járta, kiskosztümben és körömcipőben is lemászott velem az elhagyott homokbányába, fehér szoknyában is leheveredett a fűbe, ha Bundi kutyánkkal játszani szottyant kedve. Emellett - és akkoriban ez volt a legfontosabb - tudtam róla,hogy hastáncosnő volt Egyiptomban és Szudánban, ahol a sivatagban, a PIRAMISOK közt oroszlánokra és krokodilokra vadászott. 

Apám szava nem sokat nyomott a latban - az ő kétségbeesettségével szemben. Később, további megdöbbentő INFORMÁCIÓK birtokába jutottam. Gimnazista voltam, amikor egy idős bácsitól, aki vékony Dali-bajuszt viselt, zsinórban szívta a bicskájával kettévágott, hosszú szipkába tömködött, mezítlábas Kossuth cigarettát, köztudottan gyűlölte a kommunistákat meg a szocializmust, érdekes módon nem apám, hanem ő adott először a kezembe Schopenhauert és Nitetzschét, tőle tudtam meg, hogy a Titanicot nem a jéghegy süllyesztette el. Tagadhatatlanul szükség volt rá. Mondta - de a jéghegy csak eszköz volt a zsidók kezében, hogy ELLENFELEIKET hullámsírba süllyesztve - felmarkolják a biztosítási pénz, azután pedig kirobbantsák az első világháborút. Sok év telt el azóta, hogy ezek a kósza hírek a fülembe jutottak, ám azóta is érdekes teóriákról értesülök. 

Tudják, hogy Julius Caesarral is a zsidók végeztek??? A grandiózus diktátor átlátott szövevényes terveiken - rájött, hogy minden hadvezéri és diplomáciai talentuma hiábavaló - ha nem szerzi meg a hadseregeket, a politikát és a mindenséget irányító PÉNZHATALMAT: megvonta hát tőlük a pénzverés jogát! NYOMBAN MEG IS HALT. 

A vérvád, hogy szépen fogalmazzak - lerágott csont. Bizonyára Cion bölcseinek bölcsességeiről is hallottak már. De - vajon tudják-e, hogy LENIN mégsem szifiliszes tatát. Német kém volt, mindez csak álca: valójában kazár-kalmük-zsidó szabadkőműves ügynök rejtőzködött a Lenin-sapka alatt, azzal a feladattal, hogy megdöntse a PROGROMOK cári birodalmát, megmenekítse és hatalomra segítse a TÖBBMILLIÓS oroszországi zsidóságot??? 

Az emberi fantázia, butaság és éleslátás örök versenyében: nincs győztes! Ez már csak így van. Csak címszavakban még néhányat a GRANDIÓZUS TEÓRIÁK közül. A holdra szállás: kamu! Biznisz volt az egész. Üzlet volt. Gyilkos színjáték szeptember 11. és az idei Bostoni állrobbantás is. Gigászi pénzügyi-gazdasági vállalkozás volt: Irak - az Öbölháború - Afganisztán - Vietnam, meg természetesen MINDKÉT világháború! Aki nem látja hogy minden BORZALMAK mögött: az 1910-ben Jekyll-szigeten megalapított Federal Reserve Bankot tulajdonló néhány család áll: az VAK! 

A Titanic pedig nem süllyedt el. Nem is létezett! Igazából az Olympic volt a Titanic,csakhogy az sem létezett! VALÓJÁBAN - a Britannic-leánykori nevén Gigantic - volt a TITANICOT alakító OLYMPICOT helyettesítő Gigantic! Az EGÉSZ - egy titáni csalás! Ugyanez cifrázva: BENJAMIN GUGGENHEIM - ISIDOR TRAUS - JOHN JACOB ASTOR: nem vesztek tengerbe, a (nem létező) TITANIC kapitány nagyon is létezett - EDWARD Smith! Aki a pápa és a jezsuiták megbízottjaként: J.P. Morgannak és John D. Rockefellernek dolgozott! A zsidó Kolumbusz pedig jól elszúrta - mert ha jobb az iránytűje,és oda megy ahová küldték - akkor ma KÍNÁT is a FED uralja! 

zsidó világkongresszus

Hogy miért szedtem elő mindezeket? Mert - a Budapesti Zsidó Világkongresszus elgondolkodtatott. A WORLD JEWISH CONGRESS elnöke - nem mondom,hogy fél tőlünk - AGGÓDIK! Úgy érzi - rosszat gondolunk, rossz irányba megyünk, rosszak vagyunk! Mert - nem szeretjük a zsidókat. Nem értem - honnan veszi. Vajon így is gondolja? Ha igen, miből gondolja? Lehet - hogy ez már csak így van, mindegy hogy mennyire, az nem elég? Több kell? Sok évezredes keserű tapasztalat, hogy szeretetből sohasem elég? 

ILYESMIN RÁGÓDTAM. Hogy - jó lenne, ha MI magyarok lennénk a zsidók? A NAGY ÖSSZEESKÜVÉS RÉSZESE. Jó lenne-e, ha zsidó lennék? Ha a Bibliában életfa meg csodaszarvas, Atilla, Árpád lenne - a Fuggerek, Rotschildok és Kolumbusz? MIT MONDANÉK New Yorkban vagy Jeruzsálemben a MAGYAR VILÁGKONGRESSZUS elnökeként? Én - aki ma is állandóan összeesküvést szövök értünk: MAGYAROKÉRT! (Csak mintha nem volnék elég hatékony.) Ilyen értelemesen tornáztattam az agyamat - amikor összefutottam valakivel. Régi barát - tulajdonképpen világhírű zenész - mégsem ismeri a KUTYA sem. Azzal kezdte, hogy fél. Itt már bármi megtörténhet - mondta elgyötörten. Miért - kérdeztem tőle ijedten. Valami inzultus ért? Nem - felelte tétován! Szóban bántott valaki? Nem - mondta némi fejtörés után. Barátaid, gyerekeid, rokonaid közül bárkivel megesett ilyen? Soha - mondta, és rettegés jege csillant a szemében. ÚGY LÁTSZIK - szerencsés vagyok. 

Száraz Miklós György
PERTHI Magyar Hírek - Facebook