Megszakítja adását az M1

Az M4 Sport élőben adja majd az Eb-meccseket, de az M1 is megmutat minden gólt, minden fontos pillanatot, ha pedig a magyar válogatott lép pályára, és fontos történik, azonnal megszakítja adását, és Franciaországba kapcsol.
Nem csak az M4 Sport sportcsatorna készül fokozottan a közelgő Európa-bajnokságra, az M1 aktuális csatorna is kiemelten figyel a kontinensviadalra.
Elemzések, élő kapcsolások
A hosszabb híradókon belül az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kapnak majd a sporthírek: reggel 6-kor, délben, délután 6-kor, este fél 8-kor, 10-kor és a 11-es híradóban az M1 sportszerkesztői a LED-fal előtt foglalják majd össze az EB eseményeit, illetve beszámolnak majd a magyar válogatottal kapcsolatos legfrissebb napi hírekről is és élőben kapcsoljuk a közmédia helyszíni tudósítóit.
 
Önálló arculat
Ezen kívül óránként, minden rövidebb híradóban is lesznek sporthírek az Európa-bajnokság egy hónapja alatt, és megújul a látvány is. Az aktuális csatorna saját Eb-arculattal várja a nézőket.
A LED-falakon például az adott napon pályára lépő nemzeti csapatok lobogói látszanak majd egész nap a stúdióban, a mérkőzések közben pedig lesz eredményjelző is a képernyő egyik sarkában, ahol a nézők követhetik az aktuális párharc állását.
MTI