Öröknaptár a neten (az 1583. évtől a 9999. évig)

 
Te tudod-e, vagy akarod-e tudni, hogy a hét melyik napján születtél,
milyen napon születtek a szüleid, testvéreid,
 
 
...vagy milyen napra esett például 1848. március 15-e, 1920. június 4-e,
1945. április 4-e, 1956. október 23-a,
vagy milyen napra esik a 3490-es év Karácsonya?
 
Ha nem tudod, de tudni szeretnéd, akkor kezdésnek vegyük a 2017. évet: 
Kattints http://nagyvofely.hu/2017/oroknap webcímre és akkor beugik a Nagyvőfély webportálon az öröknaptár 2017. évi naptári oldala.
A naptár alján lévő Év rubrikába írd be a keresendő születési évet, kattints a Mehet gombra és beugrik a kívánt esztendő naptára. Ebből megtudhatod, hogy a születési dátumod szerint a hét melyik napján születtél vagy egy bizonyos időpont a hét milyen napjára esett...
 
*B.Kiss-Tóth László 2016.06.03.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódó: 
Eljött a csillagászati igazság ideje:
te miben fogsz meghalni?
(Horoszkópod a születésed napja szerint)

A szakemberek azt tartják, a születésünk napjába az is bele van kovácsolva, hogy mikor halunk meg. Ha tudod, melyik napon születtél, megtudhatod, melyik bolygó irányítja sorsodat. A „bolygódon” keresztül pedig a születésed napja azt is elárulja számodra, hogy milyen betegségnek, illetve halálnak vagy kitéve.

Születésünk napja a kezdetet jelenti, a földi létünk kiindulópontját. Az asztrológusok szerint azonban, ez a nap alapvető és értékes információkat is hordoz magában. Általa szembesülhetünk a sorsunkkal, egyéniségünk jellemzőivel, a jelenünkkel és a jövőnk bizonyos részleteivel. Ugyanakkor, születésünk napja árulja el azt is, miként fogunk meghalni, esetleg milyen betegségek leselkednek ránk.
Ha még nem tudod, milyen napon jöttél a világra,http://nagyvofely.hu/2017/oroknap
segítséget nyújt számodra. Ha sikerült kiszámolnod, a nap elvezet a bolygódhoz, amely a sorsodat igazgatja, amely az utolsó perceidben cselekedeteidet irányítja, és amely elárulja a nagy titkot, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk, de amivel mégsem szívesen szembesülünk: halálunk lehetséges körülményeit.
Amit mindenképp tudnod kell, hogy a sorsod bármikor megváltozhat! Mint ahogyan a jövőd is. Tehát, nem kell szentírásként venned mindazt, amit a csillagok megjósolnak számodra! Ez csak egy előrelátás, és nem maga a valóság! Az életünket és a halálunkat is mi magunk irányítjuk, a véletlenek közrejátszásával. Az alábbiak tehát nem a valóságot tükrözik, hanem kizárólag az asztrológiai feltevések sorozatát.
 
Ha hétfőn születtél, a Neptunusz irányítja a végzeted
A Neptunuszt a bizonytalansággal, váratlannal, tudatlannal és a titokkal hozzák kapcsolatba. Ezért a te sorsod és végzeted is hasonló jellemvonások köré fonódik. Sok hétfőn szülött személynek fedi homály az elhalálozását, és a haláluk valódi okára csak nehezen, jóval később, megkérdőjelezendő körülmények között derítenek fényt.
A Neptunuszt a furcsa tünetekkel és betegségekkel is asszociálják, valamint a gyógyszerek okozta baleseteket, a nem megfelelő módon adagolt hatóanyagok mellékhatásait, gyógyszermérgezéseket, furcsa és ismeretlen betegségeket is az ő számlájára írják.
A Neptunuszt a Víz elemének tartják, ebből kifolyólag fűződhetnek hozzá fulladások vagy egyéb, víz okozta kellemetlen események.
Ha kedden születtél, a Mars irányítja a végzeted
A Mars „szülöttjeinek” testén maradandó jeleket okozhatnak különböző sebhelyek, vágások. Szintén a Marshoz kapcsolódnak az izomfájdalmak, hormontúltengések (főként a tesztoszteron-szint), a nem megfelelően működő nemiszervek, valamint a vérből adódó egészségügyi problémák.
Ezt a bolygót a tűzzel és a fegyverekkel azonosítják, az erőszakos és balesetből fakadó elhalálozással. A halál általában villámlásszerűen sújt le, oka főként a figyelmetlenség, meggondolatlanság, forrófejűség, az egó vagy a lázadás.
A kedd szülöttjei ki vannak téve a közúti baleseteknek. Elhalálozásuk pedig váratlan, gyors és fájdalommentes lesz.
 
Ha szerdán születtél, az Uránusz irányítja a végzeted
Az Uránuszt általában az éggel és a levegővel azonosítják, mint ahogyan a mélybe zuhanással, magaslatról való lezuhanással vagy a repüléssel is. Ez a bolygó felelős a gyulladásokért, a magas vérnyomásért, az asztmáért és a légzéselégtelenségekért.
Ha szerdán születtél, óvakodj a meredek oldalaktól, szakadékoktól, veszélyes utaktól vagy olyan tevékenységektől, amelyeket a magasban kell végrehajtani. A legtöbb esetben ugyanis, az Uránusz „irányította” halál hirtelen jön, váratlanul, és megegyezik azzal az elégedettségérzettel, amely az életnek való maximális örvendésből fakad.
Ha csütörtökön születtél, a Jupiter irányítja a végzeted
A Jupiter nem hoz sem nehezen elviselhető, sem kínozó betegségeket, mint ahogyan drámai elhalálozásokat sem. Ebből kifolyólag, a vég sem lesz előreláthatatlan vagy váratlan, hanem inkább megfontolandó és előrelátható. Legnagyobb valószínűséggel egy hosszú távon kialakuló és lezajló betegség visz majd el.
A Jupiter főként májproblémákra, húgyúti panaszokra, gyulladásokra, húgyhólyagi bántalmakra, álmatlanságra, a nyirokrendszer hibás működésére, idővel kikezelhető betegségekre ad okot, amelyek időszakosan ismét felléphetnek. De bizonyos esetekben hozzá köthetők a daganatos betegségek, rákos elváltozások is, mint ahogyan a halál pozitív és optimista felfogása is.
 
Ha pénteken születtél, a Vénusz irányítja a végzeted
A Vénuszt engedékeny bolygónak tartják, legalábbis ami a végső perceket illeti. A szép, nyugodt, beteljesedett halállal hozzák kapcsolatba, amely szenvedés nélkül, megbánásoktól mentesen következik be. Ebből adódóan, általában a természetes halált képviseli.
Nincs szó váratlanról, furcsaságokról. A péntek szülöttjei magától értetődő módon távoznak földi létükből, hisz az egy természetes folyamat része. Valószínűleg alvás közben, az otthoni ágyban fog érni a halál, de előtte megbizonyosodsz afelől, hogy valamennyi adósságod törlesztetted, és minden dolgod elrendezted, ami ehhez az élethez köt.
A Vénusz ugyanakkor szexuális problémákat, bőrbetegségeket, cukorbetegséget, vérszegénységet és látáshoz fűződő gondokat is eredményezhet.
Ha szombaton születtél, a Szaturnusz irányítja a végzeted
A Szaturnuszt a hosszú élet szinonimájaként tekintik, de olykor épp a hosszú élet hordoz magával nehéz betegségeket, fizikai fájdalmat és erős szenvedést. A bolygó okozhat epilepsziás kríziseket, szív-érrendszeri panaszokat, szexuális úton terjedő betegségeket.
Ugyanakkor a Szaturnuszt az idővel is emlegetik, ami azt jelenti, hogy a halál nem villámszerűen sújt le rád, hanem fokozatosan, lassan és tele fájdalmakkal. Ha a bolygó a negatív fázisba lép, felléphetnek a tumoros megbetegedések, bénulás vagy idegrendszeri betegségek is.
 
Ha vasárnap születtél, a Nap irányítja a végzeted
Ezen nap szülöttjeit általában azon betegségek érik utol, amelyektől mindenáron meg akarnak szabadulni. Mivel a Napot a fény és a tűz bolygójaként tekintik, a vasárnapi születettek testi traumákon eshetnek át, ami a lelki megtisztulás, megvilágosodás elérését illeti. Belekeveredhetnek robbanással, tűzzel egybekötött közúti vagy egyéb balesetekbe, amelyeket az elektromos árammal, kivilágítással is kapcsolatba lehet hozni.
Legtöbb esetben a vég gyorsan jön, váratlanul, banális, szerencsétlen körülményekből fakadva, mint amilyen például a rossz helyen és rossz pillanatban meggyújtott cigaretta…
 
/Forrás: http://twice.hu/horoszkop/eljott-a-csillagaszati-igazsag-ideje-te-miben-fogsz-meghalni 2012/10/24/*B.Kiss-Tóth László 2016.06.03.