Totál hülyét csinált Orbán rajongóiból egy facebookozó

Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára (azaz, hogy biztosan eljusson a poszt a rajongók falára).
Ágoston szerint a "tréfát" követően néhány óra alatt gyakorlatilag elöntötte oldalát a gyűlölet, volt, aki elküldte a pic.ába és volt, aki azt kérdezte, ki ez a beteg elme? Pedig ő csak arra volt kíváncsi, mennyire fogják Orbán hívei meggyűlölni azért, "amit a miniszterelnöknek szó nélkül elfogadnak".
A szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán Viktor 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete:
A szöveg így szólt:
Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.

2015 06 09 Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének ...

 
 
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs
Videotalálatok erre: https://www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs
 
2015. jún. 9.
 - 20 perc - Feltöltötte: Imre320

No lám csak hogy kiárusították az országot az araboknak, és mennyi vizet és földet eladtak nekik ...

 
/Forrás:  http://propeller.hu 2016.08.15./Nemzeti Hírháló hírlevele 2016.08.16./

https://www.youtube.com 2015.006.09./ *B.Kiss-Tóth László