"A Devizahitel Egy Rossz Piaci Termék"

Képtalálat a következőre: „Orbán-mém”
Több mint hatvanezer jelzáloghiteles család otthona kerülhet veszélybe hamarosan, ha nem képesek vagy hajlandóak megegyezni a nekik hitelező pénzügyi intézménnyel – írja szerdai számában a Világgazdaság.
A jegybank a lapot úgy tájékoztatta, hogy 2016 végéig 72 ezer adóst kerestek meg a hitelintézetek, közülük azonban csupán négyezerrel sikerült megegyezniük.
A nem együttműködő adósoknál – ha a hitelező úgy dönt – elindulhat a fedezetérvényesítés, de az is jellemző megoldás, hogy a bank eladja a bedőlt hiteleket egy követeléskezelőnek.
Akikkel sikerült megállapodni, azok háromnegyede megtarthatta ingatlanát, a megállapodások közel fele a hitel átalakításával zárult, az adósok csaknem ötödét pedig a Nemzeti Eszközkezelő programjába léptették be – olvasható a lapban.
(origo)
Bal-Rad komm:   A címben említett hatvanezer család CSAK EGY KISEBB HÁNYDÁT JELENTIK a hitelcsapdában vergődők tömegének! A HITELKATASZTRÓFA EGY BŰNÖS HAZAÁRULÓ-KIFOSZTÓ RENDSZER TERMÉKE! Egy bűnös gazdaság-és társadalompolitika eredménye, amelynek a megnyugtató megoldásához politikai akaratra van/lenne szükség! Nem elegendő már csak a “senkit sem hagyunk az út szélén!”-szlogen. Van viszont egy komoly akadálya a politikai rendezésnek! Döbrögisztán éppen egy hatalmi/birtoklási harc átmeneti időszakában leledzik! A leendő nyertes pedig akármelyik is lesz az, a károkozó rendszer le-és elkötelezett hűbérura.Ennek a rendszernek az áldozatai a hitelcspdában vergődő, legkevesebb hatszázezer földönfutóvá-otthontalanná teendő magyar. Mindaddig, amíg CSAK Soros-tanítványai és lekötelezettjei (régiek és újak) vonulgatnak-őrjöngenek egymás ellen az utcákon!-a nyomorba taszítottak pedig anyagiak híján rostokolni kénytelenek-VÁLTOZÁS E TÉREN NEM LESZ!
/Forrás: http://www.balrad.com/2017/04/12/ *B.Kiss-Tóth László