Hatalmas kormány-ellenes tüntetést szerveznek május 21-re Soros ügynökképzős szélsőliberálisai Budapestre

Szövegközi kép 7 Szövegközi kép 8 
Szövegközi kép 10 Szövegközi kép 9     
Szövegközi kép 13  Szövegközi kép 14
 Szövegközi kép 15 Május 21-re újabb nagyszabású tüntetés szerveznek a Nem maradunk csendben és azOktatási Szabadságot csoport tagjai a Műegyetem rakparton. A szervezők többek között a Lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, és a reklámadó miatt demonstrálnak majd jövő vasárnap. 

A szervezők elégedetlen jobboldaliakat, liberálisokat, konzervatívokat várnak, olyanokat, akik nem szeretnék tovább tűrni, hogy "a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen."
A demonstrációt két olyan csoport szervezi, akik a közelmúltban már utcára vittek több tízezer embert.  Az Oktatási Szabadságot csoport a Kossuth téri 80 ezres tüntetést szervezte, míg a Nem maradunk csendben megmozdulásán 15 ezer ember jelent meg.
Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!
Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja hány évünket előre koporsóba tegyék!
Fogjunk össze, találkozunk május 21-én a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen, mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!
- olvasható az esemény Facebook-oldalán.
/Forrás: http://propeller.hu/itthon/3283186-hatalmas-tuntetes-lesz-jovo-vasarnap-budapesten 2017.05.12./A képek az ezelőtti CEU-s tüntetésekről készültek.Webhelyük: www.google.hu/kepek/*B.Kiss-Tóth László