Orbán Viktor elismerte...

2015 őszén Orbán Viktor miniszterelnök elismerte, hogy soha ilyen népes és magas jövedelmű kormány nem volt még Magyarországon. Aki azt hitte, hogy lesz változás ennek következtében, meg is kapta nemsokára a választ: létrehozták Rogán Antal vezetésével az agit-propot, vagyis a propaganda minisztériumot, óriási milliárdokkal kitömve. 

Miért is lett ilyen sok államtitkár és államtitkár-helyettes? 

Azért, mert a parlamenti képviselők létszámát levették a felére. Az onnan kieső Fideszes potentátok azonnal államtitkárok, vagy helyettesek lettek úgy, hogy egy elképesztő törvény alapján a hathavi végkielégítést is felvehették az Országgyűlés kasszájából. Államtitkárokból és helyettesből több mint 100 darab van már. A kormány teljesítménye egyre gyatrább! 

Most újabb minisztériumot készül alakítani a kormány egy salátatörvénybe elrejtve. Ez felügyelné a kaszinókat és a szerencsejátékot. Kaszinóból 9 darab van, 5 Budapesten Andy Vajnának óriási lehetőséget biztosítva, és 4 vidéken. Mind a kilencet milliárdosok üzemeltetik, akik vagy fizetnek adót, vagy nem. Hogy kikerüljenek végképp az adóhatóság bűvköréből, ezért kell az új minisztérium, újabb nagy haveri ökörkörnek magas jövedelmet biztosító munkakörök betöltését lehetővé téve. 

Az egészségügynek, az oktatásnak, a szociális ágazatnak, a kultúrának nincs minisztériuma, de a kaszinóknak és a szerencsejátéknak lesz. A Szerencsejáték Zrt-t lehet, hogy valamelyik oligarcha le fogja nyúlni!! Az online fogadási lehetőséget is Andy Vajna nyerte el, övé a sok szennycsatornát működtető tv2 és sok minden más. A magyar adófizetők jobban jártak volna, ha Amerikában marad az idős kormánybiztos. 
Igaz, akkor lett volna másik pénztárosa a Fidesznek. 

A kormányüléseken azoknak az ágazatoknak, amelyeknek nincs minisztériuma, nincsenek megfelelő lobbierővel képviselve. Biztos, hogy Balog Zoltán a legalkalmasabb csúcsminiszter? 

Lehet,hogy átverte Bözsi nénit a miniszterelnök? 

Lázár János csütörtöki szokásos sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy egyelőre nincs napirenden a nyugdíjemelés. 
Legszebb hívatás a szívatás... 

A 80 éves Bözsi néni egy HAT LELKES faluban él, ahol emlékparkot építettek és templomot újítottak fel 560 milliós európai uniós pénzből. Amikor a parkot elkezdték építeni, még tízen éltek a faluban. 

Egyszer már megesett Bözsi nénivel, hogy megverték és magára hagyták. Vajon érdemes volt felhívni rá a hétpróbások figyelmét? 

SVPSZ 
/Forrás: Nemzeti Hírháló 2017.05.14-i hírlevele./*B.Kiss-Tóth László