Vona: „Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat!”

Vona Gábor a Facebook-oldalán reagált Rogán Antal brüsszeli bejelentésére, amely arról szólt, hogy a kormány mégis hajlandónak mutatkozik migránsokat beengedni Magyarországra (nem mellékesen pedig a CEU is működhet tovább).
Rogán Antal újságírói kérdésre mondta azt, hogy a kormány hajlandónak mutatkozik beengedni a 14-18 év közötti migránsokat.
A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Néppárt szombati ülése után – amelyen Orbán Viktor is részt - számolt be az ott elhangzottakról.
Vona Gábor szerint a világ legdrágább népszavazási kampánya után, egy kétéves hazudozás után, egy permanens sorosozás és migránsozás után lehullt a lepel: „Orbán nem tudja megvédeni Magyarországot! Orbán végig hazudott. Orbán mégis beengedi a migránsokat, méghozzá olyan fiatalokat, aki maholnap már felnőttek. Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók. A Jobbik meg fogja védeni Magyarországot. Se szegény migráns, se gazdag migráns! Magyarország a magyaroké!" - írta a Facebookon a Jobbik elnöke.
/Forrás:  https://jobbik.hu/hireink/vona-emberek-orban-megis-beengedi-migransokat 2017.04.30./Egy kis EU-s nyakszorítás után Orbán még a nagy hévvel megépít(tet)ett vasfüggönyét is visszabont(at)ja? *B.Kiss-Tóth László 2017.05.17.