Úgy érzed, hogy teljesen törvénytelenül Téged is lehallgatnak?

Ezzel a 'poloska'jelző készülékkel védekezhetsz a környezetedbe telepített 'poloskák' ellen!

KEMO M128 POLOSKAKERESŐ LEHALLGATÓ FELDERÍTŐ HF DETEKTOR 100kHz ( 0,1Mhz ) - 2,4GHz 3év GARANCIA   Ára: 7970 Ft + 890 Ft szállítási díj. Kézbesítéskor fizetendő. 
webcímen.

"JELLEMZŐK: 3 év garancia TÜV/GS certifikációval a 30 éves német KEMO Gmbh-tól! 

A "poloskák" picike rádióadók, amelyeket igen könnyen el lehet rejteni, helyiségben, számítógépben, telefonban, ugyanakkor igen nehéz és költséges a felfedezésük. Ma már védekezhetünk ez ellen. 
Ezzel a "Poloska" keresővel egy elérhető árú, zsebben is elférő mini detektor birtokába jutunk. 
A kis antenna végigpásztázza helyiségeinket, a "poloskákból" kiinduló rádióhullámokat keresve. 
Amennyiben ilyen jelre bukkan a detektor, riaszt. Minél közelebb kerülünk a "poloskához", annál hangosabb lesz a figyelmeztető jelzés, és annál gyorsabban villog a LED. 

A készülékben modern mikrotechnológia rejtőzik. 
A kereső a 100kHz( 0,1Mhz) - 2,4GHz tartományban, az ilyen készülékeknél megszokott teljesítménnyel működő adópoloskákat tudja észlelni. 
Az igen széles, 5 MHz - 2 GHz közötti frekvencia tartományban ugyanúgy észleli a High-Tech nagyfrekvenciás adót, mint a hagyományos VHF- vagy UHF-adót. 
Elektromos készülékek elrejtett adóinak és nagyfrekvenciás mezőinek felfedezésére és lokalizálására van kialakítva. 

Műszaki adatok Tartomány: 100kHz( 0,1Mhz) - 2,4GHz Méret: 102 x 61 x 26 mm, súlya 180 g. Feszültségellátás: 9 V (elem)." 

Figyelem! Az eszköz használatakor tartsd be az ide vonatkozó törvényeket!

/Forrás: https://www.legszer.hu/kemo-m128-poloskakereso-lehallgato-felderito-hf-detektor-100khz-01mhz-24ghz-3ev-garancia-2827 /*B.Kiss-Tóth László 2017.06.12.