Kübekháza visszavágott!

Kübekháza Önkormányzata az alábbi videóüzenetet állította össze dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és Komlóska településekről lekicsinylő kijelentéseket tett.
Kübekháza Önkormányzata e pár perces összeállítással fejezi ki egyet nem értését a kistelepüléseket és az ott élőket sértő miniszteri megnyilatkozás miatt. 

Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet készített Dr. Lázár János ...Szövegközi kép 3

22 órája - Feltöltötte:kontraszt


*

Molnár Róbert: 

Mondtam a helyettes államtitkárnak, vigye innen a harminc ezüstjét!

 Szegedi hírek |  2018. február 7. 21:28
Molnár Róbert, Szemközt, interjú
Amikor a megfélemlített fiatalokról beszélt a kübekházi polgármester, szóba került a Gestapo is. Elmesélte a Szeged TV-ben, hogyan akarták megvenni.
– Mára kialakult a csókos rendszer, és ha te olyan polgármester vagy, aki csak mosolyogsz, csendbe vagy, és befogod a szádat, akkor kapsz támogatást – mondta Molnár Róbert szerdán este a Szeged Televízió Szemközt című műsorában, hozzátéve, Kübekháza az uniós támogatáson kívül alig kapott valamit a kormánytól.
– Két éve ide jött a belügyi helyettes államtitkár, és azt mondta, Robi, ha nem nyilatkozol, akkor támogatunk, én meg mondtam neki, vigye innen a harminc ezüstjét, mert továbbra is elmondom az igazságot, és beszélek arról, amit látok – idézte fel a műsorban Kübekháza polgármestere, hogyan akarták megvenni, lekenyerezni.
Molnár szerint nagyon súlyos a helyzet, mert korlátozzák a szabadságjogokat, a sajtó és a véleménynyilvánítás szabadságát, hadjáratot indítottak a civilek ellen. – Láttuk, bilincsben vitték el az egyik vezetőjét. Ez az üzenet a társadalomnak szól, hogy húzd meg magad, fogd be a szádat, mert te is így jársz! Láttuk, hogy egy színművészünk gyerekének a laptopját elvitte a rendőrség. Ez mit jelent? Nemcsak annak az embernek szól az üzenet, hanem a többi fiatalnak is, hogy fiatalok, húzzátok be fületek-farkatok, ne merjetek semmit se csinálni, mert majd jön a rendőrség, majdnem azt mondtam, hogy a Gestapo, és el fog vinni benneteket – mondta a Szemközben Molnár Róbert.
* * *

Szemközt - vendég Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere ...Szövegközi kép 2

2018. febr. 7. - Feltöltötte:vtvszeged
A szabadpécs.hu hírportál írt először arról, hogy létezik egy titkos tanulmány, amely a kistelepülések önálló polgármesteri hivatalainak megszüntetéséről szól. Ez az önkormányzatiság felszámolását jelentené.
- Molnár Róbert: Mondtam a helyettes államtitkárnak, vigye innen a harminc ezüstjét! ... aki csak mosolyogsz, csendbe vagy, és befogod a szádat, akkor kapsz támogatást – mondta Molnár Róbert szerdán este az 1577 lakost számláló Kübekháza polgármestere
*B.Kiss-Tóth László 2018.02.28.