Tejfalussy András jól odamondogat…

   UDVARI BOLOND

Kód: magyarorszagifajirtas180218
CSUPA HÜLYE ÉS GAZEMBER URALJA A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT ÉS A HAZAI TÖRVÉNYHOZÁST, VALAMENNYI VÁLASZTÁSI PÁRT GAZEMBEREKBŐL ÁLL?
1950-ben Nobel díjjal jutalmazott mellékvesekéreg kutatók a konkrét biológiai hatásméréseikkel jó előre bebizonyították a kálium túladagolás és a hiányos konyhasó pótlás fajirtó hatását. Más kutatók mérései is bebizonyították, hogy a gazdasági állatokat (is) ivartalanítják a káliummal műtrágyázott növények. A káliummal is műtrágyázott legelőn tartott kosok 4. nemzedéke már nem volt képes utódot nemzeni).
A létfontosságúnak feltüntetett kálium túladagolással népirtás ellen nincs kihez fordulni. Valamennyi hazai és európai uniós vezető, valamennyi hazai parlamenti párt bűnpártolja. Csak egyénileg lehetne valamennyire védekezni, de a magyarok többsége már végzetesen elkésett vele. Védekezni a Ringer infúziós oldat dózisai szerinti desztillált víz, konyhasó és kálium pótlással lehet.) Csak a vegyi fegyver káliummal nem kiirtott nemzőképességű keleti népeknek van túlélési esélye! (Kína és az iszlám országok nem, ill. alig használnak káliumműtrágyát.)
A hazai kormányok Nemzeti Stop só Program, Menzareform és Chips adó megtévesztő elnevezésekkel, Európai Uniós és WHO engedéllyel folytatják az étkezéssel vérmérgezően túladagolt káliummal, vegyi fegyverrel népirtást.
Orbán Viktorék nem a magyaroknak, hanem a „keleti népeknek” építtetik a sok stadiont, hogy kívánatosabbá tegyék a népirtással és eladósítással kiürített ingatlanok vásárlását?
Egy izraeli tudós nemrég előadta, hogy a 2050-ben már nem lesz nemzőképes nyugati férfi, vagyis nemzőképes magyar férfi sem lesz. A káliumműtrágyázás és a kálisóval sózás az általa eltitkolt tényleges oka. Magyarországon kb. 1960 óta káliumműtrágyáznak és 1980-tól árulják a nátrium klorid konyhasó helyett a sok kálisót tartalmazó sókeverékeket, pl. a 99 %-ban kálisó REDI Sót, a Sara Lee és Horváth Rozi emblémás stb. „csökkentett nátriumtartalmú sókat, a Bonosal sókeveréket, és újabban az Izrael állami Star Kosher tanúsítványos „nátriummentes” kálisót, a Bonsalt-ot stb.) méregdrága „étkezési gyógysóként”. vagyis a mérgezés kezdetétől, 1960-tól számítva kb. 2050-re esedékes szaporodásképtelen 4. nemzedék.
Megnézetitek róla a biológiai hatásmérési bizonyítékokat:http://www.tejfalussy.com/wp-content/uploads/2017/11/emailkonyv-101-ivartalanitanak2050re.pdf
Verőce, 2018. február 18.
Jogos védelem (Btk.), s megbízás nélküli terrorelhárító ügyvitel (Ptk.) keretében közzéteszi:
(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, számos hatásmérési nemzetközi szabadalom feltalálója, az ügyet minisztériumi, országgyűlési és önkormányzati megbízásból is vizsgáló szakértő.

/Forrás: Tejfalussy András 2018.02.19-i levele/*B.Kiss-Tóth László