Csak a Fidesz!
A Fidesz biodíszletként használja a gyermekeket 

Rohad az ország karácsonyfája! Fényfüzérrel fonták körbe a korhadt ágakat, jól betakarták. Csak a hamis fények mutatnak valamit. Hazug ország, hazug erkölcsök, hazug tisztesség! Elmebetegek szaladgálnak az utcákon, és van egy olyan érzésem, hogy ezek most mind egy csokorba gyűltek, politizálnak a FIDESZ színeiben. Normális emberek nem tesznek olyant, mint ezek, akik szemmel láthatóan kis Istennek képzelik magukat. Ha még fel is szentelnék némelyiket, tán Magyarországot lehetne tekinteni Európa BOLONDÉRIÁJÁNAK…! 

Jönnek a külhoni polgárok – nem migránsok – és röhögő görcsöket kapnak.

A köztéren elhelyezett fenyőfán politikus arcmását helyezték el, üvegbe ágyazva. Csillog, villog – de mit is ér?! Mutatja, hogy mennyire jó, milyen tisztességes, akár a szentek közé is be lehetne sorolni. Lehet, hogy kívánsága hamarosan teljesül, hiszen a miniszterelnök még ezt is megteheti – ha akarja. Kineveztethet bárkit egyetemi tanárnak, professzornak, akkor az a kis vacak előjel a képviselő neve előtt már igazán nem számít! Az Egyház, mert le vannak kenyerezve, egészen biztosan hozzájárulna még ehhez is. Még jó, hogy a Pápa nem került kereszttűzbe, mint Soros György – akitől a vezető FIDESZ tagok az életben csak jót, segítséget kaptak. Most oda öntik a fekáliát, ahol eddig nem csak nassoltak, hanem jó ízűen falatoztak… Rohad az ország egészségügye, az oktatás, nincs igazán lakhatása több tízezer embernek, éhes tömegek állnak sorba naponta egy tál meleg levesért, egy falatka kenyérért. Hazudjuk, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, és elönti szívünket a bánat, amikor a valóságot szemléljük!

Helyi kiskirályok,

kinevezett ISTENSÉGEK a kormányhivatalokban, választott kiskirályok, akik ma már azt hiszik, hogy mindent megtehetnek az alattvalókkal. Még jó, hogy deresre nem húzzák azokat, akik merészelnek szembeszállni akaratukkal. Az élet múlhat rajtuk akkor, amikor döntenek emberek sorsa felett, és a KÖZMUNKÁT is kegyként adják… Ellopott, elsikkasztott milliók, akik ki tudja, hol landolnak. Indulnak vizsgálatok, amik évekig tartanak, eredményt nem látunk. Pártkatonák, akik visszaélnek a hatalommal – de rájuk vonatkoztatják az ártatlanság vélelmét, mert a bíróság még nem mondott jogerős ítéletet… Másokat megfosztanak személyes szabadságuktól, és a kormánymédián keresztül gyalázzák, és még az előzetes letartóztatását is meghosszabbítják. Bizonyítékról nem beszélnek, de még az elveszített perekről sem mernek hírt adni…

Jótékonykodnak úgy, hogy az élelmiszer csomagolására a FIDESZ politikus nevét írják rá.

Emlékeztetnek arra, hogy kitől is kaptál egy tál lencsét – buta parasztja! Más, a szaloncukorra, és az édességre nyomatja rá arcképét emlékeztetve arra, hogy ettől a bácsitól kaptátok – nem a mikulástól, mert az bizony nincs, CSAK a FIDESZ! Arcátlanok és telhetetlenek! Támogatást kérnek a falunak, utána pedig több millió forintot osztanak szét egymás között éves prémium címén. Van bőr a képükön, pontosan olyanok, mint a vezéreik!

Átadunk egy útszakaszt!

Öröm a faluban, öröm a közösségben! Végre, nem zötykölődünk, hanem sima úton gurulhat az a néhány autó, amelyik ott közlekedik. Nagy közösségi átadási ünnepséget szerveznek, melyre hivatalos az egész falu apraja – nagyja. Hab a tortán, az ünnepség csúcspontja, hogy a legkisebbeket, az óvodásokat kiviszik a hideg betonra, egy marék szalmát szórnak szét, amire szépen letérdepelve várják a helyi ATYAISTENT, a polgármestert. Szépen megvárják térdepelve az ünnepi beszédeket, majd felállnak, és egy fotó erejéig megfoghatják azt a nemzetiszínű szalagot, majd a kegyelmes úr, méltóztatik átvágni… Ott vannak állítólag a szülők – akik beleegyeztek ebbe az embertelenségbe, ahol megalázták gyermekeiket, és akikben egészen bizonyosan később, ha emlékeznek ezekre a pillanatokra, csak a megalázottság lesz az, ami szájukat elkeseríti. A szülőknek nincs gerinc, nincs öntudat, csak jó hosszú nyelv, hogy az úr, figyeljen rájuk – gyermekeik feláldozása után is…!

Csuhások, térdre, imára! – mondta egykoron a miniszterelnök.

Nos, nem ők térdelnek, hanem a kisemberek, a gyermekeik, akik elszenvedik ezt a sok politikai szennyet, amit rájuk zúdítanak!
Rothadó karácsonyfa egy jelkép lett! Ott áll feldíszítve, és kivilágítva. Eltakarja azt, amit nem akar láttatni a vezér, és sleppje. Mi azonban tudjuk, hogy korhad az egész, és nem sok kell ahhoz, hogy teljesen szétessen! Hazudunk önmagunknak, hazudunk egymásnak, és hazudunk a világnak! Hazudunk konzultációt, óriási győzelmet, miközben tudjuk, hogy a lakosság döntő többsége a papírt a szemétkosárba dobra. Oda, ahová való volt, már a legyártásakor is. Nem érdekes, lényeg az, hogy ebből is hasznot húzott valaki, vagy valakik éppen úgy, mint a letelepedési kötvényekből is. Nem politika ez, hanem egyszerű állampolgári vélemény…

Az oviban, új játékot találtak ki a gyerekek. Ki tud nagyobbat hazudni?!
CSAK a FIDESZ!
(Villás Lajos)

/Forrás: https://zarojel.hu/terdre-szalmara/ 2017.12.15./*B.Kiss-Tóth László 2018.05.21.