Álhírgyártó: Nagy Erika -volt tanítónő (!)HOAX

"Ezt a Káprázatos oldalt hallod, ezt addig ütném, hogy elkopna a kezemből az Ikeás kalapács. Azt akarom, hogy ezek az álhíres gyökerek ne vigyoroghassanak tovább, miközben emelt fővel kifosztanak téged. Ne legyen pénzük, ne legyen jó nekik, veszítsék el az arcukat, ne legyen olyan hely a világban, ahol engedik őket leülni a szálloda halljában, legyenek végre bukott bűnözők, nem pediglen az információs sztráda bajnokai. Igazságot szeretnék. Tudom, hogy ez ilyen népmesei naivitás, de valamiért csökönyösen ragaszkodom hozzá." - írtam korábban e sorokat a Káprázatos szennyoldalról, miután elüldözték álhíreikkel a facebookról Horváth József tudományos doktorjelölt, elismert rákkutatót. Index is segítséget nyújtott cikkünk és a valóság terjesztésében, mely mostanra igazságot nyert. Hát csökönyösen ragaszkodtam hozzá. ("Hát"-tal nem kezdünk mondatot? Hát dehogynem.)
Kép forrása: József Joz Horváth profilfotó / Facebook
Igen, maga a lájkprosti pénzvonzda értelmezhető, csak ennek az őszinte változata úgy néz ki, hogy "most már olyan vagyok, amilyen". Az aljas mocskos trükk, hogy az érzelmi nyomógombokat célozza meg a bejegyzés. Nincs mögötte rák, nincs mögötte jó szándék, az csak azért kell, mert az hajtja. A lelkiismeretedből pénzt csinálnak! És élvezettel megy végig a naiv embereken, és lövöldöz, és élvezi a poszt pillanatát, amikor sajnálhatja bárki, vagy minél több ember, vagy leginkább mindenki. A végén már nem is "az, aki", hanem "az, aki nem" jellegű halmazokkal, hogy egyre többen zuhanjanak hátra, amikor lő. Nem is tudom, érzi-e egyáltalán, hogy mennyire kirajzolta a jellemét - kicsit olyan, mint amikor az erkélyajtón belopózó titkosügynök a függöny mögé bújik, az meg a huzattól szorosan rálapul. Szegény, még az utolsó pillanatban is azt hiszi, hogy elrejtőzött.  
A következő nyomozás Attila érdeme, a csoportunkban tette közzé, melyet változtatás nélkül közlünk.
A birkanevelde újabb remekműve. Egy jól nevelt birka csak likeol és csupa jókívánságát fejezi ki (idióta). De van aki többet lát. Mondjuk azt is látja, hogy egy képen 3 különböző hölgy látható.
1. fotó egy ún. stock fotó, amit a rákhoz tudnak felhasználni (természetesen nem ilyen szemét módon): katt.
2. fotón A 23 éves Sadie Rance látható, aki a Google segítségével állapította meg a petefészekrákot önmagán: kattints.
3. fotón a 17 éves Andrea Sierra Salazar látható, aki ún. Hodgkin's lymphoma (Hodgkin-kór) miatt kellett levágni a haját: lásd.
Gondolom a fenti gondolatokat teljesen felesleges megosztani a nyájjal, mert csak én lennék a köcsög... 
És akkor ássunk bele magunkat az ex tanárnő Nagy Erika múltjába, aki felelős az emberek hülyítésében.
2017. szeptember 01. cikk: Magyar Narancs - részlet
Az azonnali elbocsátásban megfogalmazott „vádak” szerint Nagy Erika szándékosan és előre megfontoltan félrevezette, becsapta a munkáltatót, hiszen betegségre hivatkozva kéthetes időtartamban, 2017. február második felében és március első napjaiban nem végzett munkát. Ezzel akadályozta a munkáltatót köznevelési feladatainak végrehajtásában, és aránytalanul nagy terhet rótt a helyettesítésre kijelölt kollégáira. Emellett etikai vétséget követett el, mivel pedagógushoz méltatlan magatartásával károsan befolyásolta a munkáltató megítélést, rossz példát mutatott a tanulók és a szülők felé. Ezen felül pedig jogosulatlanul, megtévesztő magatartásával táppénzes állományba került, és a munkavégzés alól kibújva „magánjellegű luxusúton” vett részt.
A Gyulai Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete szerint viszont a súlyos gerincbántalmakkal és kimerültséggel küzdő tanár az elmúlt 31 évben nem volt táppénzen, munkájával szemben az elmúlt több mint három évtizedben semmilyen kifogás nem merült fel. A bíróság megállapította, hogy az elbocsátott beosztott idén február elején közvetlen felettesével, Komlódiné Vidiczki Magdolna telephelyvezetővel közölte, hogy kéthetes betegszabadságra megy, ezen túlmenően pedig az iskolában bevett szokások szerint szívességi helyettesítéssel oldja meg, hogy akadálytalan legyen a munka a dél-békési általános iskolában. Így távolléte alatt a helyettesítés rendje ennek megfelelően megtörtént. A tanúvallomások nyomán a bíróság tisztázta, hogy Nagy Erikának ebben az ügyben nem kellett közvetlenül az iskolakomplexum első számú vezetőjéhez, az igazgatóhoz fordulnia.
Az orvosilag alátámasztott táppénzes állomány, a kollégákkal megbeszélt helyettesítés és a közvetlen felettesnek tett bejelentés ellenére idén március elején Molnár Mihályné igazgató mégis beosztottja azonnali hatályú elbocsátásáról döntött. Mint a mostani ítéletből kiderült: jogtalanul.
A helyzet megértéséhez hozzátartozik, hogy a komoly egészségügyi problémákkal, idegkimerültséggel és gerincbántalmakkal küzdő tanár a távolléte alatt nagyobbrészt Thaiföldön volt. Fia segítségével jutott el oda, ahol gerincfájdalmai miatt thai masszázskúrán vett részt. Minderről kollégáinak is beszélt előzetesen, sőt a Facebookra feltett ezzel kapcsolatos fotókat. Ezeket a felvételeket úgy értékelte a bíróság, hogy az elbocsátott tanár nem titkolózott, a szélesebb nyilvánosság is megtudhatta, hol tartózkodik. „Így a megtévesztés ténye nem állapítható meg” – mondta ki a bíróság.
A mostani per sarokpontja azonban mégis az volt, hogy a táppénzes állományban került Nagy Erika az adott időpontban beteg volt vagy sem. Egy a munkáltató által kezdeményezett felülvizsgálat kimutatta, jogos volt a táppénzes állomány, így a Szeged–Csanádi Egyházmegye által fenntartott battonyai iskola hivatkozása nem volt helytálló – mondta ki a bíróság. Ezzel annak az ellenkeresetnek a semmisségét mondta ki a Gyurik Anita vezette bírói tanács, amelyet a jogellenes munkaviszony megszüntetése miatti kérelemmel szemben adott be az iskola, és amelyben lényegében táppénzcsalónak és luxusutazás-élvezőnek nevezte egykori munkatársát.
A fentiekből következően etikai vétséget sem állapított meg a bíróság az elbocsátott tanárnál. Nemcsak a kollégái, hanem még a tanulók is tudták, hogy tanáruknak pihenésre van szüksége, ezért van távol. Ahogy az is irányadónak számított az ítélet megszületésében, hogy az orvosilag is igazolt távollét alatt Nagy Erika semmilyen módon nem akadályozta a munkáltatót köznevelési feladatainak végrehajtásában, egyrészt az olajozottan működő helyettesítés miatt, másrészt azért, mert az elbocsátása óta eltelt közel fél évben senkit nem vettek fel a helyére.
Mindezekre tekintettel a Gyulai Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a felmondási időre járó távolléti díj miatt csaknem 1, míg végkielégítés jogcímén közel 2 millió forintot ítélt meg a jogtalanul elbocsátott tanárnak – az idén márciusig visszamenő alapkamattal együtt. Ugyanakkor elutasította a sérelmi díj megfizetését, amelyre a kereset alapján 500 ezer forint nagyságrendben tartott igényt Nagy Erika. Ezt a gyulai  bíróság arra alapozta, hogy a jogellenesen elbocsátott tanár személyiségi jogait a munkáltató nem sértette meg.
2018. június 11. bejegyzésünk fész oldalunkon:
Szeretnénk kérni mindenkit, hogy segítsetek az ÚJ (!) Nők Közössége oldal jelentésében!! És ha már ott jártok, értékeljétek is! Sokan vagyunk, de nem elegen!! MA reggel szép napra ébredtünk, úgy tűnik véglegesen sikerült a következő oldalakat bannolni: Világpolgár, Magyarok Blogja, 40 év felettiek közössége, A Tudás Fája, NŐK Blogja, Káprázatos, FM3 Café Online. Jelenleg 3 szennyoldal alakult helyette, melyből a Nők Közössége már hülyíti az embereket. Kilövési engedély megadva!! 
Nagy Erika valós profilja a közösségi oldalon, de képernyőfotón is csatoljuk, mert valószínűleg cikkünk megjelenése után kamuprofiljai mögé menekül, ahogy tette korábban is (lentebb kifejtjük).  És körbeudvarolhatjátok a Randivonal társkeresőn is. 
Azt már az elején leszögezzük, hogy minden bizonyítékot a cikkben nem sorakoztatunk fel, hagyunk az ügyvédeknek is. Kezdjük onnan, hogy Nagy Erika heves vérmérséklettel reagált nálunk privát üzenetben fész szennyoldalai kilövéséért. Idézzük szavait: "Jól érzed magad,TE gyenge jellemű .... Ebben leled az örömöd,köcsög?" - Figyelitek az írásmódot? Nincs szóköz! Ismerős? Vessétek össze korábbi cikkünkel: Pünkösdi szívfacsaró extrákkal: zombi hatás. Aztán a volt tanítónő később már "agyagedényezett" bennünket, válaszul azt írtuk, hogy "Biztos könnyebb, mint tanítani. Bár abból is futotta Thaiföldre a betegszabi alatt." A személyéhez köthető ÚJ szennyoldalakat kedvencei között találjuk június 11.-én. A legfrissebb kedveléseket mutatja legfelül:
 Magyarok Közössége -> megszűnt Magyarok Blogja reinkarnációja
Nők Közössége -> megszűnt Nők Blogja reinkarnációja 
40 év felettiek közössége: HOPPÁ, annyira friss, hogy az oldal egyetlen kedvelője: Nagy Erika (van róla képernyőfotónk). 
 
 
Június 12-én a következő üzenetre ébredtünk Erikától: "A többi oldallal mi van? Őket miért nem tetted ki? Ők miért vihetik tovább a valóban szörnyűségeket? Adjátok vissza a közösséget! KÉRLEK! Kérlek!" A számára kellemetlen privát beszélgetés után megszüntette valós Facebook profilját, helyette létrehozta Magyar Boglárka néven kamuprofilját. A frissen megvalósított fiktív személyisége mögött ismerőseként fia, valamint Nagy Erika is megtalálható. És nézzük csak a kedvelt oldalait. Új a Varázslatos (Káprázatos reinkarnációja), illetve az Észbontó (ez valószínűleg a Facebook nagytakarításban megmaradt), ebből duzzasztotta az újonnan megalakított hitvány oldalakat.
 
 
Nagy Erika, kamuhangja Magyar Boglárka, létrehozta első csoportját, tartva attól, ha sikerülne kilövetnünk a szennyoldalát, a közössségben még mindig tudja folytatni tevékenységét. Itt most egy nagy ugrást produkálunk a bizonyítékok között, és jöjjön az, amikor a szálak összeérnek. 
 
Magyar Boglárka létrehozta első bejegyzését a zárt csoportban, a dátum június 17. 
 
 
És közben visszaélesítette valós profilját, majd a lájkvadászat érdekében beszélget önmagával: 
 
 
Sőt, már egyre bátrabb, létrehozta Nagy Erika valós profil mögül a Magyarok Közössége első megosztását a csoportban.  Az "Elfogadnád? Jól jönne?" a zombiseregnek hívó szavak, és tovább nem jutnak el, hogy gondolkodjanak is, mert már a lóherénél vadul lájkolnak. Ha a közepére beleírnád, hogy "pingvinfos", nem vennék észre.
 
 
Nagy Erika szövegkörnyezete tökéletesen megegyezik a szennyoldalaival. Mutatjuk nyilvános megosztásán a hiányzó szóközöket:
 
 
És mutatjuk a szennyoldal megosztását oldaláról: 
 
 
Megnyitva a Káprázatos szennyoldalra navigál, szintén hiányzó szóközökkel: 
 
 
A hitvány hülyítésekben az szokott felcsapni, hogy "kétszer kettő négy, akimásnak vermetás magaesik bele, add nekem az összes pénzed, erdő mellett nem jó lakni". Önmagában ezért huzamosabb ideig ütném az internet pöcegödreinek kiagyalóit tárgyakkal. 
 
És ugorjunk megint az időben a bizonyítékok között, nézzük a kegyelemdöfést. A Nők Közössége csoporban Balázs egy friss poszt alá linkelte Erika profilját, ha nem lesznek nyertesek, nála érdeklődjenek.
 
 
Majd felvettük az ex tanítónővel privátban a kapcsolatot: 
 
 
 
Balázsnak volt még egy utolsó dobása, aztán az admin elnémította. Nemcsak a csoportból, minden szennyoldaláról. Tehát, ha nem Nagy Erika állna mögötte, nem tiltotta volna vadul mindenhonnan. Bár ezt olvasóinknak úgysem kell magyaráznunk. 
 
 
Ismételjük, hogy ez egy kis szelete a terhelő bizonyítékoknak, melyet nyilván a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közlünk teljes egészében. Horváth József tudományos doktorjelöltnek pedig minden szükséges dokumentumot átadtunk. Tanulság: Sosem késő kevésbé szar arcnak lenni, sosem az idő hiányzik hozzá. Többször is egyértelműen elmondtuk, hogy milyen érzés az, ami a szennyoldalakon történik. Lehetett volna figyelembe venni, de ez annyit jelent, hogy nem érdekel téged a valóság.
 
 
Észre kellet volna venni, hogy MIKOR MEGY A MÁSIK AGYÁRA. Mintha ez nem számított volna, mintha ez nem lenne súlyos önzés és károkozás. Pedig nem lehet ismeretlen senkinek: a gyerekre rászólsz, ha folyamatosan rángatja a kabátujjadat, a kutyára rászólsz, ha rohangál, még a társadra is rászólsz, ha útban van, miközben főzöl - de fordítva észre sem veszed a jelenséget. Mintha ütnéd valakinek az ujját egy kis gumikalapáccsal, és amikor mondja, hogy fáj, csodálkozva ránéznél, hogy "de hát nekem nem".... 
 
 
FELKÉSZÜL: mindenegybenblog!
 
 
Nincs jogosultsága hozzászólás beküldésére.
/Forrás: https://fakepalm.hu/home/hoax/342-alhirgyarto-nagy-erika-tanitono /*B.Kiss-Tóth László 2017.06.28.