BEDŐLŐ WILLKOMMENSKULTUR

Újabb részéhez érkezett a migránstukmáló szappanopera. Amióta ugyanis az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini kijelentette, hogy nem fogadnak a kikötőik többé illegális bevándorlókkal tömött Soros-hajókat, a globalizációs propagandisták minden erővel fenn kívánják tartani azt a látszatot, mintha a nép bárhol is lelkesen fogadná a veszélyes tengeri útra hitegetéssel rávett embereket. Ennek szimbóluma lett az Aquarius nevű álcivil mentőhajó, amelyet a szívtelen jobboldali olasz miniszterelnök-helyettes elutasított, mígnem a melegszívű új baloldali kisebbségi spanyol kormány tárt karokkal invitált.
Az ábra a menekültekkel zsúfolt Aquariust, illetve a hajó eddigi és tervezett útvonalát mutatjaA kép nem a cikk részét képezi. Webhelye: http://www.blikk.hu/aktualis/politika/hetvegen-vegre-kikothet-a-menekulthajo-valenciaban/hm1g33s 2018.06.13.
*B.Kiss-Tóth László

A külföldi sajtó könnyzacskókra ható tudósításokban számolt be a szegény menekültek és önzetlen jogvédő mentoraik kálváriájáról, s természetesen idealizált hangulati elemekkel ecsetelte azt az érkeztetést, amiben Valencia el- és befogadó városvezetése és ugyanilyen érzületű polgárai részesítették a hányatott sorsú afrikai menedékkérőket.
Egy sor sajtóorgánum le is adta az AFP hírügynökség tudósítását, amely szerint nemcsak hatszáz riporter várta a migránshajó befutását a kikötőben, hanem több mint kétezer helyi lakos is üdvözölte a nehéz sorsú utasokat. Még rá is tettek egy lapáttal, amikor azt írták, a lelkes hangulat kísértetiesen hasonlított arra, mint amikor három éve az első menedékkérőket szállító vonatok befutottak a bécsi vagy müncheni pályaudvarra.
Mindezzel az a baj, hogy nem felel meg a valóságnak. Az a motívum hibádzik, hogy a helyiek lelkesen, pozitív érzelmi kitörések közepette fogadták volna a jövevényeket. A videókból egyértelmű: a valenciai kikötőben az egészségügyiseken, segítőkön és médiamunkásokon kívül valójában csak elenyésző számú ember jelent meg. Vagyis az egész giccses körítésből egy szó sem igaz. A Willkommenskultur nem terjedt át a hispán félsziget keleti részének lakosságára, ám az elvakult globalista médiumok ebbe sehogy sem bírnak belenyugodni. Így a fake news unásig ismert eszközrendszerét erőltetik.
Mindezt azért érdemes körüljárni, mert ez lesz a stratégiája a migránsárasztó, Európa megszüntetésére törő erőknek az elkövetkezendőkben. Senki ne álmodjon arról, hogy az olasz kormány kemény fellépésére hátrább mennek az agarakkal, azaz a migránstaxiztató hajókkal.
Folyamatosan tesztelni fogják a Conte-kabinetet, miután rá akarják bírni, hogy adja be a derekát. Mi ezt pontosan ismerjük már, hiszen a Soros-brigádok egy pillanatra sem nyugodtak bele, hogy nem tudják keresztülhajtani Magyarországon az illegális bevándorlóhordákat, mindenen átcsörtető tömegeket. Nekik elvi kérdés, hogy bizonyítsák: világméretű a migráció és megállíthatatlan, aki pedig ellenáll a haladásnak, arra lesújt az újfajta neokommunista proletár nemzetköziség kérlelhetetlen haragja.
Egyszóval hiú ábránd arra gondolni, hogy mostantól kizárólag a frissen hatalomra juttatott balos kisebbségi kormány által vezetett, ám Líbiától mégis macerásan messzi spanyolokat fogják boldogítani az álhumanitárius bőrbe bújtatott embercsempész NGO-hadak a migránsokkal.
Dehogy! Egyre-másra menni fognak az olasz partok felé az újabb és újabb bárkák, és nyomukban érkeznek a kollaboráns uniós és ENSZ-szervezetek fenyegetései a szélsőséges nacionalista Conte-koalíciót megregulázandó, megbuktatandó. Minden ellen tiltakozni fognak az Európa-likvidáló, nemzetállam-felszámoló csapategységek, ami veszélyezteti a migráció gördülékenységét, folyamatosságát.
Ömlenek majd megint a szívmasszírozó képek a gyerekekről és nőkről a hánykolódó NGO-hajók fedélzetén, s a szirupos családi felvételek a migránsidillekről. Ami azért is érdekes, mert amúgy minden erejükkel gyengítik a hagyományos családmodellt Európában a vallásellenes balos liberálglobalisták – már ha a bennszülöttekről, kereszténygyanús családokról van szó. Amint azonban Európán kívüliek és főként muzulmánok kerülnek be a képbe, megvadult anyatigrisként harcolnak a folyamatosan új tagokkal feltöltött migránsfamíliák jogaiért.
Megfigyelhető, hogy mihelyst valami szigorítás történik, menetrendszerűen befutnak a sokkoló hírek arról, hogy több száz bevándorlót mentettek ki, és sokan mégis vízbe fulladtak. Arra számítanak, hogy a közfelháborodás majd rákényszeríti a migráció elől elzárkózókat, hogy feladják elutasító álláspontjukat. Az emberdílerek ellen viszont nem akarnak eljárni, csak mindazokkal szemben, akiknek nem tetszik az erőszakolt migráció. Pedig a migránskufárok a szó szoros értelmében a halálba küldik a szerencsétleneket.
Bőszen tagadni fogják persze, hogy a migráció a római kormány intézkedései miatt áll le az olasz partok felé. Miként a mi határkerítésünk eredményességét sem ismerik el. Azt mondják: minek a kerítés, annyira kevés migráns jön. Ilyen nevetséges alapon a bankokat miért nem támadják, hisz biztonsági szolgálatokat működtetnek és páncéltermekbe zárják a pénzt? Elvégre oly ritkán próbálkoznak a bankrablók, hogy tiszta pénzkidobás, alaptalan bizalmatlankodás minden megelőző intézkedés. Vagy mégsem?
/Forrás: https://magyaridok.hu/velemeny/bedolo-willkommenskultur-3231028/ 2018.06.26./*B.Kiss-Tóth László