LÁZÁR MÁR ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁST TERVEZ MÁRKI-ZAY MEGBUKTATÁSÁRA?


Terjedelmes interjút adott a Vásárhely24 portálnak Lázár János, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Bár a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást idén februárban az ellenzéki Márki-Zay Péter nyerte, fideszes többségű önkormányzattal a háta mögött nem egyszerű irányítania a várost.
Lázár János az interjúban már arról beszélt, elképzelhető, hogy az önkormányzat feloszlatja magát, hogy ismét új választásokat kelljen kiírni a településen.
"Február 25. után minden hangoskodót lebeszéltem az előrehozott választásról. Az volt az álláspontom, hogy tudomásul kell venni az eredményt, meg kell próbálni közösen dolgozni, mindent a város érdekének kell alárendelni. Be kell azonban azt is látni, ha nem megy az együttműködés, el lehet gondolkodni az előrehozott választáson. Nehéz megítélni, mi volna a jó. Vásárhelyen politikai polgárháború zajlik, ami nem fog gyorsan megoldódni, az elhúzódó harcok pedig egyre több veszteséget okoznak a városnak."
*
...és két figyelemreméltó hozzászólás:

  Tóth Jani:  "Interjú Lázár Jánossal 2018. február 21. szerda 13:49
  -Ön a fórumain azt állítja, hogy Vásárhely akkor lesz nyertes, ha Hegedűs Zoltánt szavazzák meg polgármesternek. Mi történik, ha Márki-Zay lesz a befutó?
  -Abból, hogy egy polgármesternek nincs meg a többsége a képviselő-testületben két dolog következhet. Az egyik, hogy kompromisszumokkal és együttműködéssel meg tudja teremteni a munkájához szükséges támogatást, a másik, hogy a város lebénul és politikai polgárháború következik."
  Vagy azt is mondhatnánk aki nem velem LOP az Ellenem, és azért az el kell ismerni hogy Lázár 150 milliárdot hozott a városba, amiből már lehet LOPNI rendesen, fejlődés meg nem látszik.
  Persze nem merik feloszlatni magukat mert sanszos hogy elhajtjuk ezt a hitvány bagázst, Lázár itt képviselő sem lett volna ha Makót nem csapják a birtokához, például az én szavazókörzetemben Lázár 12%-ot kapott a választáson.

  László Tarjányi: Lázár János inkább azon törhetné a fejét, hogy viszonozza a hatalomból való eltávolítását!Ezen kívül azon csodálkozom, hogy nincs egy bátor ember a Fideszben, aki tudatná Orbánnal, hogy Németh Szilárd érdemtelenül alelnök illetve honvédelmi államtitkár! Ugyanis Németh Szilárd 2013-ban nem hajtotta végre Orbán pártelnöki utasítását, miszerint vissza kell fizettetni az önkormányzati cégvezetők 2 Millió Forintot meghaladó jutalmazását/premizálását! A Csepeli Városgazda Kft és a Csepeli Városkép Kft vezetői 2013-ban 6-6 Millió Forintot vehettek fel prémiumként! Mi az, ha ez nem ÁRULÁS! Milyen vezető Orbán Viktor, ha ezt eltűri?