Így járt az az asszony, aki Pintér Sándor állítólagos bűncselekményei után nyomozott...


(2 cikk)
*
(1. cikk) Fertőzés gyanújával utalták be, erőszakkal a pszichiátriára zárták!

image.png Az asszonyt befolyásos volt párja arzénnel mérgezhette, így kezdődött a kálváriája. A mérgezést túlélte, a bűnügyet eltussolták, de ő nem hagyta annyiban, és többek között Pintér Sándor belügyminiszter, valamint magas rangú rendőrbűnöző társai ellen nyomozott és gyűjtött információkat és bizonyítékokat. Ma a szolnoki pszichiátriára zárták. Telefonja bekapcsolva maradt: barátnője sírva mesélte el, milyen sokkoló volt hallani, hogy ilyen visszaélések történnek emberekkel Magyarországon, és nem tud tenni semmit.
Sz. L.
Mivel az áldozatul esett asszonyt most éppen bezárták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai Osztályára, amelynek pszichiáter főorvosa Dr. Driesz Márta, így nem tudott dönteni arról, nyilvánosságra hozzuk-e a nevét. Ezért most elhallgatjuk, és e cikkben Ilonának nevezzük.
Ilona pár éve kereste meg Molnár F. Árpádot, a HírAréna Online főszerkesztőjét, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjét, jogvédő tényfeltáró újságírót. Még semmit nem mondott az ügyeiről, csak a fizikai egészségi állapotáról és fizikai tüneteiről beszélt, amikor Molnár F. Árpád közölte vele: ezek arzénmérgezés tünetei.
Így is lehetett. Az asszony részletesen előadta korábbi befolyásos társával való kapcsolatát, az arzénmérgezés körülményeit és az azt követő egészségügyi túlélésének rémtörténetét. Mivel a hatóságok mindent eltussoltak, nem nyugodott bele, és mindenféle egyéb politikusi, polgármesteri és rendőrségi bűncselekményt és maffiaügyet is feltárt, amik kapcsán vaskos - állami és politikai korrupciós bűntetteket tételesen feltáró - dokumentumokat is bemutatott a HírAréna főszerkesztőjének, Molnár F. Árpádnak. Ilona már az első találkozás alkalmával rengeteg, Pintér Sándor fideszes orbáni belügyminiszterre súlyosan terhelő információkkal és iratokkal szolgált, és halmozottan kifejezte, hogy tart attól, hogy kivonják a forgalomból vagy végleg eltakarítják.
Az évek során jó pár alkalommal jelentkezett, és beszámolt az ügyeiről és a helyzetéről.
Molnár F. Árpád ma éppen a Teréz körúti robbantás vádjával elítélt P. László édesapjával találkozván beszélgetett, amikor a társalgás közben a megmérgezett asszony egyik barátnője telefonált. A nő elmondta, hogy ő Ilona egyik ismerőse, és Ilona kérte meg arra, hívja fel segítségért Molnár F. Árpádot, ugyanis Ilona a szolnoki pszichiátriáról telefonált, hogy erőszakkal benntartották és nem engedik el.
Molnár F. Árpád egy jogász munkatársát értesítette, aki felhívta telefonon Ilona barátnőjét, majd Ilona ama egyik barátjával is beszélt, aki előtte szintén hívta telefonon Molnár F. Árpádot, de akkor éppen nem tudta elérni.
A főszerkesztő jogvédő Molnár F. Árpád később visszahívta Ilona barátnőjét, aki elmondta, hogy Ilona hívta fel a pszichiátriáról, hogy nem akarják elengedni, és értesítse Molnár F. Árpádot. A telefont - mondta el a barátnő - Ilona letette, de véletlenül bekapcsolva maradt, így a horrorból sok mindent végig hallott. A barátnő sírva ecsetelte Molnár F. Árpádnak, hogy ő teljesen lesokkolódott, hogy ilyenek megtörténhetnek Magyarországon, ilyen súlyos visszaélések, hogy mennyire semmibe vehetik az emberek jogait, és ő teljesen kétségbe van esve.
Azaz a Dr. Driesz Márta által vezetett szolnoki pszichiátria úgynevezett szakembereinek eljárásait még átélnie sem kellett az áldozat ismerősének, hanem annak puszta hallomása alapján is elszörnyülködött és traumatizált lett attól, mik történnek, amikor a pszichiátrián az állami elkövetők azt hiszik, nem hallja őket senki. Hogy miként gyógyítanak ezek a minden törvényen kívülre helyezett korrupt állami erőszaktevők, amikor gyógykezelésük puszta hallatán is örök traumákat okoznak az egészséges embereknek is, azt fölösleges is tovább részletezni. Hiszen egyértelműen bizonyított ez esetben is, hogy nem gyógyítanak, hanem rombolnak és pusztítanak. És az Ilona elleni sorozatos jogsértések még enyhék is azokhoz az esetekhez képest, amikkel sok-sok éve, emberek százai megkeresnek minket.
Ilonát ugyanis nem teperték le, nem verték földre, nem kötözték meg rögtön, ahogyan gyakran lenni szokott, hanem miután a szokásos fasiszta módszerrel, azaz csellel a pszichiátriára csalták, közölték vele, hogy ha tetszik, ha nem, most itt marad és bezárásra kerül. Ilona hiába közölte, hogy ő ebbe nem egyezik bele, és nem szorul rá, és nem pszichiátriára jött, hanem infektológiai vizsgálatra van beutalója, a háta mögött már elboltolták.
Közölték vele, hogy nincsen semmilyen fizikai baja, ezért pszichiátriára zárják.
Hogy mennyire nincs, arról Ilonának az ismerősei tudnak beszámolni. Így sokak mellett nem csak az ismerőse - az a nő, aki elsírta magát a cselekményeket hallva -, de pl. az a férfi is, aki (nem a szeretőjeként) az elmúlt 10 napban segített neki, és akivel Molnár F. Árpád szintén beszélt telefonon. A férfi Molnár F. Árpád kérdéseire határozottan megerősítette, hogy a saját szemeivel látta, hogy Ilona lábából folyik a víz, és amikor kifújta az orrát, abból élő állapotban lévő féreg került elő. Az asszonynak láthatóan komoly fizikai egészségi problémái vannak, amikre nem orvosi ellátást, hanem állami henteseket, azaz pszichiátereket kapott. Egyébként a pszichiátrián a férfit is megkérdezték, milyen állapotban van Ilona, de erre azt felelte, hogy "szeretnék én vele fejet cserélni", annyira jó az esze, annyira friss és annyira vág. Egyébként a férfi később a rendőrség segélyhívó számán (112) is bejelentette az esetet, természetesen hiába.
A barátnő pedig elmondta, hogy a bekapcsolva maradt telefonon keresztül hallotta, hogy miután Ilonát kikérdezték, és mindenre pontosan felelt - a családjáig bezárólag -, Ilonát megfenyegették, hogy két választása van: vagy saját akaratából marad benn, vagy... - és itt hosszas csend következett, mondta el Ilona ismerőse. Az Ilona elleni állami eljárás fültanúja közölte, hogy végighallgatta, ahogyan az állami kényszerintézmény személyzete megbeszéli egymással, hogy Ilonától mindent el kell venni, semmi ne maradjon nála, és ne értesíthessen senkit. Tehát a bűnöző szolnoki pszichiátriai maffia mintegy online adásban beszélte meg, hogy Ilonát attól is meg kell fosztani, hogy helyzetéről bárkit értesíthessen.
Az ítélet nélküli szabadságvesztés természetesen - mint az esetek csaknem 100 százalékában - azzal került párosításra, hogy Ilonát kábító hatású, gyógyszereknek nevezett kábítószerekre is rákényszerítették. A szolnoki kórház bűnöző személyzete azt is megbeszélte, hogy első körben mennyi időre kellene Ilonát narkotikumokkal kiütni. Az egyik közpénzből fizetett állami bűnelkövető szerint 10 órára eszméletlenre kell kényszerinjekciózni, míg a másik törvényen kívüli közpénzes azt mondta, először csak 4 órára, aztán térjen magához, és majd utána meglátjuk, mi legyen.
Eztán a vonalban maradt fültanú hallotta, hogy a beszélgetések hirtelen kitűnően hallhatókká váltak, mivel - mondta el a fültanú - valószínűleg levették a telefonról, ami rajta volt, vagy mert belenyúltak Ilona táskájába. Merthogy belenyúltak - mondta el Ilona ismerőse -, és kivették belőle Ilona naplóját, aztán hangosan elkezdtek belőle felolvasni, így az egyik nővér a pszichiáternek. Közben olyan megjegyzések is elhangzottak - mintegy terhelő adatként felhozva -, hogy a nő Pécsen is járt, meg ide ment és odament.
Molnár F. Árpádnak Ilona ismerősei - így az is, aki az elmúlt 10 napban az útjai során végigkísérte (helyesebben ő finanszírozta az útjait) - ugyancsak megerősítették, hogy Ilona esetében semmiféle önveszélyesség vagy közveszélyesség nem állt fenn. Molnár F. Árpád is elmondta, hogy az esztendők során önveszélyességre vagy közveszélyességre utaló jelet egyetlen pillanatra sem tapasztalt Ilona esetében. Azaz - tette hozzá Molnár F. Árpád - nem lehetett volna benntartani.
Molnár F. Árpád, a nemzetközi hírű jogvédő és tényfeltáró a HírArénának elmondta, hogy teljesen mindegy, Ilonának mi a véleménye arról, hogy neki milyen testi betegségei vannak, akkor sem lehet valakit pszichiátriára zárni vagy bekábítószerezni, mondván, hogy képzelt beteg, azaz hipochonder. A saját nézet vagy vélemény ugyanis nem üldözendő és a hipochondriát sem zárt osztályon és függőséget okozó kényszernarkotizálással kell kezelni.
Molnár F. Árpád megpróbálta Ilona esetében kizárni azon egészségügyi panaszokat, amikkel Ilona megkereste az egészségügyet, de nem sikerült, mivel Ilona azon ismerősei, akik az elmúlt 1-2 hétben találkoztak vele, mind horrorfilmbe illő tünetekről számoltak be, a folyadékos váladékozástól a férgekig bezárólag. Az pedig egyébként sem volt kérdéses soha, hogy Ilonának súlyos fizikai egészségügyi panaszai vannak, hiszen az az évek során minden alkalommal ránézésre kitűnt. A klinikai panaszokat azonban - mondta el Molnár F. Árpád - nem pszichiátereknek nevezett erőszakos és agresszív, örök traumákat okozó szociopatákkal és durva függőséget okozó, gyógyításra alkalmatlan kábítószerekkel kezeljük, amik - tette hozzá a főszerkesztő jogvédő - szélsőséges hangulatingadozásokat, depressziót, dührohamot, cselekvőképtelenséget, öngyilkosságot, vagy mint pl. az amerikai iskolai lövöldözések és más munkahelyi tömeggyilkosságok kapcsán ügyről ügyre kiderül - hogy ezen tudatmódosító mérgek hatására -, tömeggyilkosságokat okoznak.
A HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia munkatársai felháborodtak az eset hallatán, és többen önállóan kezdeményezett jogi lépéseket fontolgatnak az intézmény és az elkövetésekben résztvevők ellen.
Molnár F. Árpád közben arra hívta fel a munkatársak figyelmét, hogy a bejegyzések szerint Dr. Driesz Márta pszichiátriai osztályán 20 nő és mindössze 2 férfi dolgozik, ami roppant szokatlan, és önmagában is felveti Driesz Márta nagyon furcsa és bizarr hozzáállásának, valamint az emberi jogokkal és nemzetközi normákkal ellentétes szelekciós eljárásainak lehetőségét. Fodor Brigitta munkatársunk a nemi diszkriminációt konkrétan nevezte meg esélyesként. Az üggyel kapcsolatos vizsgálódásokba és megbeszélésekbe a HírAréna Online egyik jogásza is belefolyt.
A főszerkesztő jogvédő Molnár F. Árpád azt hangsúlyozta, "teljesen mindegy, hogy Ilona körül eddig mik történtek és mik nem, milyen egészségügyi panaszai vannak és ezekből mik a reálisak, miben képzelt beteg és miben nem, ezeket semmiképpen sem lehetett volna kényszerbezárással és kényszernarkotizálással kezelni, csak úgy, ha az elkövetők agresszív, intoleráns, sarlatán bűnözők és antiszociális, törvényen kívüli pszichopaták. Azaz pszichiáterek" - sommázta a HírAréna főszerkesztője.
*
Folytatás:
A HírAréna szerint:
(2. cikk) A pszichiátrián beinjekciózták, bedrogozták és megígérték neki, hogy végleg tönkreteszik! Néhány hét fogvatartása után kiengedték, de otthon meg öngyilkos(?) lett az asszony...

Pszichiáterek bezárták, bedrogozták és megígérték, végleg tönkre teszik: Öngyilkos lett a pszichiátriára zárt asszony

Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták! - egy hónapja ezzel a címmel közöltünk cikket Fejes-Forgács Máriáról, aki az eltűnt személyeket kereső egyesület élén állt, amíg az állam megfenyegette, hogy számolja fel a szervezetet (ezt rögtön meg is tette), de eztán is kiemelt politikai ügyekben nyomozott, miközben a megmérgezése miatt szerzett fizikai betegségeit próbálta gyógyíttatni.

Az általunk is közelről és jól ismert Fejes-Forgács Mária egy nappal azután (péntekről szombatra virradóra) akasztotta fel magát otthonában, miután a szolnoki pszichiátriáról kiengedték, rászoktatva a rettenetes függőségeket okozó pszichiátriai vegyszerekre, amik mellékhatásai közt kiemelt az öngyilkosság kockázata. Ezek a szerek rendkívül súlyos személyiségváltozást okoznak, a pszichiáterek azonban sosem pszichológusként, hanem zárt intézeti, minden törvényen kívüli agresszív pszichopata bűnöző smasszerekként viselkednek. Terápiák nem léteznek, csak a pszichiáterek szó szerint személyes anyagi és hatalmi hasznát szolgáló gyógyszeripari kemikáliázások és szó szerinti mérgezések. Ezek okozzák világszerte a személyiségváltó öngyilkosságok és ahol fegyverekhez könnyű hozzájutni, az iskolai és utcai lövöldözések csaknem összesét!

Ahogyan korábbi interjúinkban szakértők nekünk is nyilatkozták (miközben anyja munkahelye révén e cikk írója is ebben a környezetben nőtt fel, és mindenről tud, amikről az átlag halandók nem): a pszichiátriai drogokról ráadásul általában leszokni is nehezebb, mint az utcai kemény drogokról. Egy érett felnőtt esetében pl. egy két napos, csupán Haloperidolos kezelés is legtöbbször 30-45 napos, rendkívül durva megvonási tünetekkel járó rombolásokat okoz, miközben ha az illető tovább szedi a kábítószereket, állandó katasztrofális rossz közérzettel, roppant súlyos depresszióval, spontán dühkitörésekkel és szörnyűséges öngyilkossági késztetésekkel kell megküzdjön. A gyógyszergyárak a pszichiátriai szörnyekkel kéz a kézben rombolnak és pusztítanak az egész világon, a hatalmas bevételeket az azonnali rászoktatás és kényszerítések szolgálják, és a pszichiátriai vandalizmus és barbarizmus abszolút egységben járva rombol és pusztít a politikai szempontból problémás egyedek eltakarítására, annullálására és megsemmisítésére.
Ezek mentén és ezek érdekében van összefonódva az állam, a pszichiátria és a gyógyszeripar. Pénz, hatalom, gyilkolás.          
                                               


                                      Az asszonyt majdnem egy hónapja zárták a Dr. Driesz Márta által vezetett Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai Osztályára, miután a szolnoki infektológiai osztályon jelentkezett fülfolyása, lábbetegsége és más fizikai betegségei kezelésére. A testi betegségeiről nem csak fotókkal rendelkezünk, de a vele lévő, valamint az azokban a napokban vele találkozott szemtanúk már akkoriban elmondták, hogy rettenetes, miféle horror folyásai vannak a füléből, a lábából, le van gyengülve, és mindenkit megdöbbentett, hogy kezelést nem kapott, hanem erőszakkal pszichiátriára zárták, állatként kezelték és erőszakkal bekábítószerezték.

Az asszonyt mi is sok éve személyesen ismerjük, és ahogy az ilyen aktív, nyomozós, fáradhatatlan típusoknál köztudott, sosem nem lesznek öngyilkosok, hanem maximum kizárólag pszichiátriai kemikáliák hatására, amelyeken egyébként is fel van tüntetve mellékhatásként, hogy depressziót, levertséget, rossz hangulatot, ingerlékenységet, dühkitöréseket, szuicid, azaz öngyilkossági késztetéseket és öngyilkosságot okoznak.

Fejes-Forgács Marcsival - a Driesz Márta által vezetett szolnoki pszichiátriára zárásakor - jelen volt egy siófoki ismerősünk, azóta barátunk, Barabás Tibor, aki akkor már napokon át Fejes-Forgács Máriával volt (nem a szeretőjeként), és segítette a klinikai betegsége kezelésében és ügyintézésében. Akkor is vele volt, amikor Marcsit az állami szörnyek zárt osztályra kényszerítették.

Mint azt az említett cikkben megírtuk, Mária felhívta egy barátnőjét, és többek között sms-ben kérte az értesítésemet, mivel rengeteg, a pszichiátriai kényszerbezárások miatt hozzám fordult áldozatot hoztam ki egy nap alatt a zárt intézetekből, és a pszichiátriai visszaélések és bűnözés terén sok-sok esztendeje Magyarország legfőbb tényfeltárójaként tartanak számon.

Fejes-Forgács Mária és a barátnője között folytatott telefonbeszélgetésükről egyébként hangfelvétel készült. Dr. Driesz Márta pszichiáter főorvos és társai, miután megtudták, hogy Fejes-Forgács Mária bezárásának körülményeiről hangfelvétel készült, a pszichiátriák és a pszichiáterek szokásos morális hitványságának és paranoid pszichopata bűnöző stílusuknak megfelelően mindenkit nyíltan megfenyegettek, hogy ha bárki, bármilyen - tehát valós - információt ki merészel juttatni az ő zárt intézetükben történtekről, és beszélni mer, az ellen pert indítanak. Fejes-Forgács Marcsit pedig folyamatosan verbálisan fenyegették, hogy ha bármi kiderül, megtorolják, és többek között perekkel. Azt is közölték vele, hogy vége az életének, továbbá akárhányszor elmondta, hogy nem egyezik bele a kényszergyógyszerelésbe, minden olyan alkalommal is erőszakkal narkotizálták és injekciózták.

Az állandó és rendkívül durva, a pszichiáterek részéről szokásos köztörvényes és maradéktalanul embertelen fasiszta terror - a pszichiátriai mérgek rettentő mellékhatásaival ötvözve - meghozta a gyakori eredményt: Fejes-Forgács Mária is öngyilkos lett.

A pszichiáterek tehát most is a megszokott rutint követve jártak el, ahogyan a törvényeken kívülre helyezett pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben szokás: azaz abszolút jogfosztott, alsórendű állatként kezelték a politikai üldözött asszonyt, és folyamatosan megfenyegették őt is, a környezetüket is, médiánknak is üzengetve, amennyiben bárki nyilvánosságra merészeli hozni a hangfelvételt.

A kényszerbezárások kapcsán, kivétel nélkül minden alkalommal, amikor személyesen intézkedtünk, sikerrel jártunk. Viszont mióta Magyarország egyre jobban teljesít, már nincsen anyagi keret arra, hogy például jelen esetben Budapestről Szolnokra utazzunk, mivel nincs pénzünk, hogy odamenjünk. Eddig ugyanis kivétel nélkül mindenkit, aki hozzánk fordult, és személyesen intézkedtünk az ügyében, általában egy napra rá már kiengedték, és csak egyetlen eset rémlik, amikor erre egy hetet kellett várni. Fejes-Forgács Mária baráti köre ugyan felajánlotta, hogy kifizetik a költségeket, de nem volt képem rá (hiszen nem vagyok én pszichiáter, hogy pszichiátriára zártaktól és környezetüktől harácsoljak, annak ellenére sem, ha mások idejének, munkájának, autójának stb. megfinanszírozásáról van szó), ezért inkább nem szerveztem meg, hogy egy csapattal (jogvédők, jogász, lapfőszerkesztő, sajtósok stb.) társaságában a helyszínre menjünk intézkedni, a szokásos eszközökkel egyben, mint pl. magyar és nemzetközi hatású szervek felé tett büntető feljelentések sora, különböző más hivatalok értesítése és kezdeményezések, nyilvános botrányok, amikor pedig indokolt, más, az ügyben érintett országok megkeresése stb.

Az anyagiak hiánya ez esetben is végzetesnek bizonyult, hogy az ügy - megmentés helyett - halállal végződjön.

Mint annak a családnak az öngyilkossága is, akik pedig azért haltak meg, mert bár devizás eladósítottakként Hajdúszoboszlóról felhívtak, de az amerikai YouTube Inc. ellenünk folytatott betiltásainak tébolya miatt nem volt időnk jogorvoslatot biztosítani, a család ügyében nem intézkedtem, minek okán pár napra rá a házaspár megölte a saját gyerekét, aztán mindketten öngyilkosok lettek és meghaltak.

Fejes-Forgács Mária sosem lett volna öngyilkos, ha csak üldözik és fenyegetik, ez minden jártas számára nyilvánvaló. A halálához az kellett, hogy ezeket a náci pszichiátriai módszereket és embertelen gyűlölködéseket az elmaradhatatlan gyógyszeripari kábítószerekkel ötvözzék. Ezek együtt kellettek az öngyilkossághoz.

Fejes-Forgács Máriát a pszichiátrián halmozottan megfenyegették, azt követően is élethosszig tartó, folytatólagos terrort garantálva, hogy kiengedték a pszichiátriáról. Közölték vele, hogy egyrészt mostantól rendszeresen, hosszú hatású kényszerinjekciózásra kell bemennie, és soha többé nem engedik el. Ha pedig nem megy be a gyógyszeripar öngyilkossági hajlamokat okozó kábítószer injekcióinak bevételére, akkor erőszakkal fogják a zárt osztályra behozatni. Erőszakkal, agresszióval, brutalitással.

De ez korántsem minden! A törvényen kívüli intézmény közpénzen kitartott gyűlölködő bűnözői azzal is halálos nyomást helyeztek az addig aktív és szinte mindenre alkalmas asszonyra, hogy közölték vele: ha tetszik, ha nem, a fentieken kívül cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyeztetik, és soha többé nem dönthet a saját ügyeiről. Magyarul mostantól retardált hülye gyerekként élhet tovább, abszolút fokban, teljes kiszolgáltatottjaként nem csak a magyar államnak, de bármely pszichiáter is bármikor élete során erőszakkal elhurcoltathatja, bezárhatja és haláláig bent is tarthatja! Minden hatósági nyomozás stb. nélkül!

Ugyanakkor el kell mondjuk: ha Fejes-Forgács Mária az életben maradás mellett döntött volna, soha sem sikerült volna gondnokság alá helyeztetni. Megvannak a módszereink arra, hogy megakadályozzuk az ilyen életellenes eljárásokat.

A pszichiáterek ezeket a fasiszta, koncentrációs táborokat színtisztán idéző vegytiszta gyűlöletmódszereket szokták kezelésnek, ezeket a vasrácsos ablakokkal és rácsos vasajtókkal ellátott, szűk, pár négyzetméteres, túlzsúfolt, valódi elmebetegekkel halmozott, zombikká gyógyszerezett torzókkal megtöltött, halálosan ingerszegény börtönöket és haláltáborokat pedig "védett környezet"-nek nevezni. Ezekre jön az úgynevezett "terápia" és "gyógykezelés" többi, Orbán Viktor putrizmusát idéző elem is: a pszichiáterek csaknem összesét abszolút és totálisan meghatározó ellenséges, agresszív, állandóan gyűlölködő és fenyegető náci magatartása és súlyosan sérült, beteg személyisége.

Amiképpen a világhírű stanfordi börtönkísérlet is megmutatta, hogy zárt közegben, ahol az egyik fél a hatalmat gyakorolja, a másik pedig alárendelt, az addig egészséges emberek is szadista bűntetteket elkövető, köztörvényes bűnöző pszichopata állatokká válnak. Ez az oka annak is, hogy a pszichiáterek az egész világon söpredék bűnözőkként viselkednek, és ugyanakkor semmiben sem hasonlíthatók pl. a pszichiátriák mérgező drogvilágán kívül munkálkodó pszichológusokhoz, akik viszont a világ minden országában valódi segítséget nyújtanak és valódi, tudományos alapú terápiákat folytatnak. Drogok nélkül, kötelek, vasrácsos ablakok és rácsos vasajtók nélkül, szűk, zárt és túlzsúfolt börtönkörnyezet, embertelen bánásmód, teljes jogfosztás, minden emberi méltóságtól való megfosztás, állandó gyűlölködés, fenyegetőzés, agresszió, leugatás, követelőzés és statáriális katonai parancsuralmi rendszer nélkül. Míg a pszichológusok valódi lélekgyógyászok, akik bölcsészkarra jártak, addig a pszichiáterek magukból kifordult, a civilizáció alapjait sem ismerő, súlyosan narcisztikus és paranoid pszichopátiás, primitív reakciókra hajlamos, alávaló, gerinctelen és jellemtelen antiszociális és szociopata bűnözők.

A cikk írása közben a HírAréna Online munkatársa, Fodor Brigitta Andrea felhívta a szolnoki pszichiátriát. Már a megyeszékhely kórházának központi számán is azonnal tudták, ki az a Fejes-Forgács Mária, ezért azonnal tudták, hogy a pszichiátriát kell kapcsolni. Munkatársunk, Fodor Brigitta az egyik pszichiáternővel beszélt, akiről a pszichiátrián közölték, hogy ő volt Fejes-Forgács Mária kezelőorvosa. Amint azonban Fodor Brigitta bemutatkozott, már nem ő volt a kezelőorvos. Újdonság semmi nem történt: Fodor Brigitta a beszélgetést úgy irányította, ahogyan minden normális, hétköznapi, gyerekszobában nevelkedett civilizált ember beszél. A pszichiáter viszont az áldozatuk halála után is, pillanatok alatt jogi eljárásokkal fenyegetőzött. Ahogy a kritikátlan bűnöző alkatú pszichopatáknál gyakori, annak ellenére, hogy az asszony ma is élne, ha nem zárják be, nem fenyegetik meg naponta sokszor, nem vetik kényszerkábítószerezés alá, és nem ismételgetik ellene maffiamódszerekkel, hogy gondnokság alá vetetik és vége az életének, mindezek ellenére a pszichiáter - a legsúlyosabb bűnöző alkatú pszichopatákhoz hasonlóan - a lelkiismeret teljes hiányát tanúsítja, és mivel ő a felelős és az elkövető, ezért mindenki mást fenyeget megtorlással. Azért, mert egy kritikátlan bűnöző alkatú pszichopata sosem felelős.

A színtiszta pszichopátiát gyakran három jelzővel szokás összefoglalni: nem szeret, nem tanul (a tetteiből és azok következményeiből), és nem érez bűnbánatot. Íme, a pszichiáterek totálisan meghatározó sajátja. Törvényen kívüli, semmilyen felelősséggel nem számoló paranoid pszichopaták és antiszociális, pszichopata bűnözők.

Az esetet súlyosbítja az is, hogy Fejes-Forgács Mária - amíg az állam meg nem fenyegette -, az eltűnt személyeket kereső, rendkívül felkészült és profi civil szervezetet, az egyesületet vezette. Ezek miatt terveztünk vele találkozót, ahol fontos adatokat, információkat és bizonyítékokat kellett volna átadnia az eltűnt személyek, nyomozások és az elkövetők kapcsán. Akiről a korábban megszüntetett egyesület más vezetői is elmondták: ő tud a legtöbbet, ő volt a legprofibb, és ő tudta úgy koordinálni és megszervezni a működést és a kapcsolatokat, ahogyan senki más. De már eme perdöntően közérdekű és életvédelmi, életmentő, és a politikai maffializmust leleplező információk és bizonyítékok átadására sem fog sor kerülni, mert Driesz Mártáék a mérgező és személyiségváltó vegyszerekkel, az állandó erőszakkal, fenyegetésekkel, kényszerítésekkel és gyűlölködéssel meggyilkolták.

Fejes-Forgács Máriát az embertelenség és a gyűlölet gyilkolta meg. A gyilkosai pszichiáterek, akik minden törvényen felül állóknak érzik magukat, és az embertelen rosszindulatból és fasiszta gyűlölködésből keresik hitvány kenyerüket. Fejes-Forgács Máriát a pszichiáterek köztörvényes bűnöző bűnbandája gyilkolta meg.

Béke kísérje útján örökké, mindenkinek szóló örök tanulságokkal, a pszichiátereket pedig örök erkölcsi és népi ítélet, valamint az ezekkel járó örök háború.