B.Kiss-Tóth László: A társadalompolitikai előrejelzések szerint: Eleinte csak 'meleg' napok lesznek, de május 16-án már 'hőhullám' is vonul át Pécs belvárosán


A Diverse Youth Network nevű melegszervezet szervezésében lesz megtartva a (Freedom of my Indentity Human Rights Festival és a Pécs Pride 2020 nevű,) május 11-én kezdődő, 6 napos, kulturálisnak mondott melegfesztivál Pécsett.


A 6 napos kulturális(?) melegfesztivál “leglátványosabb” része (az ország vidéki városaiban Pécsett először,) a május 16-án tartandó belvárosi utcai táncos, zenés, színes, jelmezes, szivárványzászlós, látványos felvonulás: a szabadszexes prostik, leszbikusok, homoszexuálisok, biszexuálisok, transzneműek, (zoofilok?) magamutogatós büszkeségmenete lesz.


Ne ijedjenek meg a felvonulásra kíváncsi heteroszexuálisan élő családok tagjai, ha esetleg félmeztelen, tüllszoknyás, melltartós, kikent, lilahajú férfiak, szivárványszínű hajú kövér nők abnorm transzparensekkel vagy az azonosneműek nyalakodásának látványa tárulna a szemük elé, mert ez is a vonulók MÁS-sági 'kultúrájának' a része...
Ne legyenek kétségeink afelől sem, hogy nem lesznek itt a jelenlegi keresztény kultúrától és közerkölcstől eltérően antifa és ateista 'szabadmadarak' is bőségesen. 

Úgy látszik,  az évente engedélyezett, sőt támogatott fővárosi obszcén magamutogatós vonulás után éppen erre van szüksége leginkább a (szélső)liberális ellenzék által i(ga)zgatott Pécs városának is.
..és mint hírlik, jövőre már a szocik által művelt Tisza-parti egyetemi város: Szeged is kap belőle egy jó nagy adagot...

Az eddigi parádés vonulásokon közszemlére bocsájtott, többek által is felháborító, közbotrányt okozó megnyilvánulások tartalmának megismerése, megtapasztalása ellenére, minden évben hatóságilag engedélyezve lett és a közpénzünkből alaposan meg lett támogatva a vonulás és a vonulás rendfenntartó, fegyveres erőkkel történő biztosítása.


Huszti István, Horváth Péter Gyula.

*B.Kiss-Tóth László 2020.02.22.