12 furcsaság a koronavírussal kapcsolatban


(Szedlacsik Miklós kétségei)

1. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Az elmúlt félévben az USA két országgal volt komoly konfliktusban. Kínával és Iránnal. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont Kínából és Iránból indult ki a koronavírus.

2. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Az emberi testben 3-9 féle KORONAVÍRUS található meg. Ezért bárkiben kimutatható a KORONAVÍRUS, még akkor is, ha más fertőző betegsége van. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont egy olyan vírus szabadult el, ami az emberekben megtalálható.

3. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Az influenza és a KORONAVÍRUS tünetei könnyen összekeverhetők. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az influenza szerű tünetekkel jelentkező betegekre laborvizsgálat nélkül ráfogják, hogy KORONAVÍRUSSAL fertőzött.

4. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Az állítólagos KORONAVÍRUSOS betegek nagy része orvosi beavatkozás nélkül meggyógyult. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a KORONAVÍRUST mégis halálos betegséget okozó vírusként tünteti fel a média és a szakemberek.

5. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Eddig a legtöbb KORONAVÍRUSOS beteget Kínában regisztrálták. Tudjuk, hogy Európában, és Magyarországon is nagyon sok Kínai él. Addig míg lehetett repkedtek Kína és az európai tartózkodási helyük között. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az európai tartózkodási helyükön egy Kínai sem lett KORONAVÍRUSUS beteg.

6. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Állítólag kínai Vuhan tartomány volt a KORONAVÍRUS gócpontja. Vuhan tartomány az egyenlítőtől fele távolságra van, mint Magyarország, kb. Líbia Irán, és Egyiptom magasságában. Tehát Vuhanban és Iránban sokkal, de Olaszországban is jóval melegebb az éghajlat mint Magyarországon. A cseppfertőzéssel fertőző betegségek, mint például az influenza vagy a KORONAVÍRUS nem bírja a meleget, ezért influenza járvány ezeken a helyeken, ide értve Olaszországot is, nem szokott lenni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy egyszer csak természetes módon hirtelen csak úgy ellenálló lett a melegre ez az újtipusú KORONAVÍRUS.

7. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
2018 szeptemberétől kezdődően komoly gazdasági világválság előrejelzések voltak, a többségük olyanok, amik azt jósolták, hogy minden idők egyik legnagyobbika várható. 2020-ra ezek az előre jelzések kezdtek megvalósulni. Az emberek dühössé válnak, ha gazdasági válság miatt a kormányok szankciókat vezetnek be, mert a kormányokat teszik felelőssé a helyzetért. Ha járvány veszély jelentenek be a kormányok, ráadásul olyan járványt, amit az emberek nem ismernek, ekkor az emberek elkezdenek félni a betegségtől. Félelmükben az emberek az otthonaikba húzódnak és nem mennek dühösen tüntetni, mint egy gazdasági válság esetén. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont most jött ez az új típusú KORONAVÍRUS betegség, amikor a gazdasági világválság megnyilvánulni kezdett.

8. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Olaszországban már kijárási tilalmat vezettek be olyan nagyobb településeken is, ahol egyetlen fertőzött sincs. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy akkor ki fertőzze, illetve ki fertőzi meg az embereket, ha senki sem fertőzött.

9. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
A KORONAVÍRUS elsősorban az idős legyengült szervezetű embereket támadja meg és okoz nekik komolyabb gondot. A halálos áldozatok azok közül kerültek ki, akik a fokozott rizikójú csoportokba tartoztak, például krónikus betegségeik, szívproblémáik, cukorbetegségük volt vagy idősebbek voltak. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a fiatal férfiak és nők félnek a legjobban ettől a betegségtől.

10. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Ha az ember immunrendszere találkozik egy újtipusú vírussal, akkor első alkalommal még csak az erős immunrendszerű tud védekezni kellőképpen, de második alkalommal már ellenáll a vírus támadásának a többi is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok nem hagyják azt, hogy az emberek immunrendszere kifejlessze a KORONAVÍRUSSAL szembeni ellenálló képességét.

11. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
A szülő természetesen vigyáz a gyermekére, mert a gyerek még nem tud magára vigyázni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok úgy bánnak az állampolgáraikkal, mintha azok is gyerekek lennének.

12. Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban:
Ha egy új vírust valamilyen oknál fogva kitenyésztenek, hogy nehogy fordítva süljön el a puska, mielőtt alkalmaznák, már kifejlesztették az ellenszerét is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy még látszólag nincs kész az ellenszer.
*
KORONAVÍRUS "járvány" a média és a hatalom részéről országokat átölelő egységes megfélemlítési hadjárat. Biztos, hogy előre kitervelt volt és konkrét célja van. Mindenki tudja, hogy a hatalom kezében van a fősodrású média. Ugye tudod, hogy az idei influenza szezonban kb. 10000-szer többen haltak meg eddig a világban, mint a KORONAVÍRUSBAN.

Remélem, Te nem dőltél be ennek meg félemlítő propagandának és halmoztál fel termékeket. Sajnos, most szándékosan azokat teszik el láb alól, akik NEM emberi "ERŐFORRÁSOK", akik idősek és betegesek, nem termelnek hasznot a hatalomnak. Embertelenség zajlik egy Ember-TE-Len világban, hogy mindenkinek levigyék alacsony szintre a rezgését. A minket uraló háttérhatalomnak, tudatlan, zombisított, nem gondolkodó, állati ösztönszintre lezüllesztet, vegetáló rabszolgákra van szüksége.

Koronavírus hisztéria egy globális terv része, aminek a célja, a teljes leállás, tönkretétel, leértékelődés. Koronavírus egy eszköz, Nobel díjas szinten megtervezett munka. Pont olyan mint amilyennek lennie kell:
1. Könnyen terjedő.
2. Enyhébb mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható.
3. Nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket.
4. Egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik.
5. 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok "vezetőinek", háttérhatalomnak.

Összeesküvés már nem elmélet, hanem kőkemény Összeesküvés valóság. Hasonló profi titkosszolgálati "CIA" munkát láthattunk, már rengeteget, mint például a John F. Kennedy gyilkosság 1963 November 22-én, a New York-i World Trade Center vastornyok teljes elporlasztása 2001. szeptember 11-én, Fukusimai atomerőmű szándékos felrobbantása 9,0-s erősségű földrengéssel és cunamival kísérve 2011. március 11-én, 1917-es orosz forradalom is egy zsidó forradalom volt, a zsidók a kommunizmust használták az ország és a cár hatalmas monetáris eszközeinek elfoglalására Rothschild kézbe juttatva, stb...

Világunkban kőkeményen tombol az Összeesküvés valóság, magánhadsereg különleges titkosszolgálati eszközökkel, fedőcégekkel háttérhatalmi-Rothschild megrendelésre dolgoznak. Zsidók minden "háború haszonélvezői", zsidók mind a bankárok is, akik uzsora kamattal, maffia módszerekkel mint egy rákos daganatként az emberiségen élősködnek, titkos szervezeteiken, titkos társaságokon keresztül. Ők irányítják a vallási társaságokat, politikai társaságokat, Bűnöző szervezeteket, mindenhova beépültek. Ők a Fekete Nemes frakció, irányítják a szabadkőműveseket, Bilderberg csoportot, Skull and Bones titkos társaságot, a CFR-t, vagyis a Külkapcsolatok Tanácsát, Illuminátusokat (Pénzkartell titkos szervezete) Szindikátus szervezeti módszerekkel.

Nem az emberiséget szolgálják, ők egy olyan maffia szintű konzorcium, amely különböző globális érdekeket képviselve egy a föld alatt megbújó földönkívüli csoportot kiszolgálva tevékenykednek. Gazdasági Összeomlás van a világban. Gazdasági válságot eddig a bankárok, mindig a kormányok nyakába varrták. A mostani Gazdasági Összeomlást viszont az emberek szenvedik meg, úgy hogy önként lemondanak a szabadságukról az illuzórikus biztonságukért.

Szabadságodat kapod, biztonságodat te teremted meg. Hatalom, világdiktatúra a világhatalom soha nem fog adni biztonságot, se személyi, se anyagi biztonságot se. Börtönőrtől sose várj szabadságot, se biztonságot. Emberiséget birka módon megvezetik, azt mondják hogy a kínaiak denevért meg kígyót esznek és onnan jött át a koronavírus. Ez egy hazugság. Kínaiak több mint 4000 éve esznek ilyesmit, denevért meg kígyót. Fene a gusztusukat, de pont most kaptak el tőle valamit? Milyen furcsa hogy egyetlen tartományra korlátozódott a kínai elterjedés, kb. annyian haltak meg 3 hónap alatt mint egy nap közlekedési balesetben.

Bekalkulálták, járulékos veszteség. Hogy 1 hét alatt felépítettek egy kórházat? Hogy? Hát úgy hogy elő volt készítve minden, valószínűleg az ellenszer is, ezt feltehetőleg mint hab a tortán, majd valamikor pár hónap múlva fogják még egy utolsó lehúzásként eladni a világnak. Bevezetve a felnőtt lakosságnak is a kötelező oltást. Nem lesz kibúvó a kötelező oltástól, a nano csipek a véráramba kerülve szinte lehetetlen a megszabadulás.

Gazdasági Összeomlás? Itt van. Minden számolni tudó tapasztalt gazdasági szakember tudta hogy jönni fog. Várhattuk, találgathatunk, tologathatjuk ide oda a számokat, a legegyszerűbb megoldás hogy ki kell robbantani a Gazdasági Összeomlást! Az gondoljuk az Összeomláson csak bukni lehet? Nem annak aki előre megtervezi a forgatókönyvet lépésről lépésre, előre tőkét tartalékol, és a megfelelő pillanatban lecsap. Egy vírussal, zseniálisan kitervelt.

Eljátsszák hogy itt a világvége, a csapból is koronavírus folyik, napról napra több a fertőzött, ők lokalizálják, náluk előre felkészülten megy a szomorú színjáték, majd szétszórják a világban. Jönnek a híradókban a számok, nő a pánik a félelem, felvásárlási láz zajlik, hisztérikus híradások bombáznak folyamatosan, lassan leáll minden, mindenkit érintő visszaesés minden szintem a vécés nénitől kezdve a bankvezérig.

Zuhannak a részvényárfolyamok, cégek mennek csődbe, alkalmazottak kerülnek utcára vagy kényszerpihenőre, az emberek elégetik tartalékaikat, részvények ára a béka segge alatt, és ez volt a cél, ilyenkor lehet vásárolni, borzalmas mennyiségű anyagi javak cserélnek gazdát pár hét vagy hónap alatt, nevezhetjük a világ újrafelosztásának is. Száz éve ezért világháborút robbantottak ki, ma elegánsan elintézik egy vírus pánikkal. Persze mondhatják a nagy bölcsek, megvilágosodott spirituális vezetők, hogy minden értünk van és minden minket szolgál, el kell engedni a múltat, hogy lehessen jövőnk.

De mi van azokkal, aki korpa közé keveredik? Megeszik a disznók? Sajnos ilyenkor a rossz hír szárnyon jár, a jó alig kullog. Nem az eszünk irányít minket, nem a környezetünk, nem a világ, hanem az, amilyenné képzeljük magunkat? Nem a vírustól félek, de senki nem tudja meddig tart a karantén állapot, meddig bírják az emberek anyagilag, agyilag, mikor kezdik felszedni az utcakövet, fosztogatni a boltokat, bottal keresni a felelősöket és akinek fegyvere van használni is fogja. Ember képes a kannibalizmusra is, ha nincs mit enni megeszik egymást.

Kérdések:
"Az ember legnagyobb problémája a hajlama a félelemre." Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy ez emberek lemondanak a szabadságukról a biztonságukért, és így semmi nem áll útjába a totális diktatúra kialakulásának. Nem kéne elgondolkodni azon, hogy e felé haladunk? Nem kéne elgondolkodni azon, hogy inkább a szabadság és a szeretet útját kellene járni? Kikapcsolni a médiát a televíziót és önmagunkba elcsendesedve szívünkre hallgatva befelé figyelni, meditálni, szeretni egymást?
*
RENDKÍVÜLI  LAKOSSÁGI  TÁJÉKOZTATÓ  A  KORONAVÍRUSRÓL
Szedlacsik Miklós előadása.jfif
(Szedlacsik Miklós (Moszkvics Miki) boldogságspecialista-mester érdekes előadása                         a  kétségeiről, a koronavírussal kapcsolatban)

image.png
Feltöltötte: Albina Molnár 2020.03.19.
*
 /Forrás: a Nemzeti Hírháló 2020.03.25-i hírlevele/*B.Kiss-Tóth László