Mit árul el az arcunk,a bőrünk, a bélrendszerünkről?

image.png "A helytelen táplálkozási szokásaink és a megemésztetlen lelki problémáink lassú gyulladási folyamatot indítanak el az emésztőrendszerünkben. Sokszor pont ezek a beleinkben lévő emésztetlen és emészthetetlen méreganyagok, lerakódások, amik felemésztik az életünket. Szervezetünk kénytelen minden energiát az emésztésre és a méregtelenítésre fordítani, a teljes működést ennek a szolgálatába állítani. A szervezet nem várja meg, hogy végleg kimerüljön, hogy elérje a méregtelenítő kapacitásának végső határát, hanem folyamatosan, egyértelmű figyelemfelkeltő jelzéseket ad, üzen nekünk, kommunikál velünk, a testünkön megjelenő elváltozások formájában. Mik ezek a tünetek? A béltisztításra számos lehetőség van, és a leghatékonyabb módszerről, a beöntés fontosságáról, annak helyes otthoni alkalmazásáról nem beszélünk túl gyakran, pedig sokszor a belek állapota a válasz az „Élet, vagy halál?” kérdésre."  

Mit árul el az arcunk, a bőrünk a bélrendszerünkről?
Béky László természetgyógyász és Jakab István studióbeszélgetése
image.png 21:06
Feltöltötte: Béky László 2019-ben.
*

Megemészthetetlen világunk a vastagbél betegségek okai


image.png "Egy olyan világban, ahol a pénz és a profit az uralkodó, mindig lesznek nyertesek és vesztesek. 
Ahol nem egymás megértése a cél, az a világ kisiklott. Ennek az eredménye pedig rengeteg pszichoszomatikus probléma az emberek életében. A mai európai ember életstílusa, életfilozófiája
egy ál-élet, egy mű-élet. Nem tudja teljesíteni sem az önfenntartás, sem pedig a fajfenntartási feladatait,
de ennek ellenére mégis mérhetetlenül büszke és nagyra van magával. Az értékrendek teljesen felborultak.
A jól-lét elvette az eszünket, az életképességünk pang, a határtalan elvárásokat teljesíteni akaró túlhajszoltsággal szemben."  

Megemészthetetlen világunk a vastagbél betegségek okai                        
Béky László természetgyógyász és Jakab István studióbeszélgetése  
image.png 45:44                                                                                                       Feltöltötte: VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ 2019-ben.  

*B.Kiss-Tóth László 2020.05.06.