Dr. Császti és bűntársai

 
A Fehér Kéményseprőknek az alábbi levél érkezett (az eredeti tartalommal és helyesírással):
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Császti ismét előkerült, - pedig hónapok óta betegállományban van, olyan beteg volt, hogy megakart halni, persze mert nem akart megjelenni az Ügyészségen, a kihallgatásokon, -  ismét felmerült a viz alól, újra nagy az önbizalma, támad, "megmagyarázza" a Hir Tv-ben, hogy ellene nem folyik büntetőeljárás, hogy őt "mindenki támadja, pedig ő becsületes, emberséges" és arról pedig "nem tehet, hogy maffiák uralják az árveréseket, mivel ő nem szólhat bele." 
Azért védelmezi ott magát 50 verőlegénnyel, azért licitálhatnak csak az ő strómanjai és azért játssza át negyedárakon az ingatlanokat a haverjainak, ügyvéd bűntársának. Ha az érdeke úgy kivánja, ugyanannak az egy ügyvédnek, - 1 napon,(!) - 6 ingatlant!!! Más érdeklődőt a korrupt Császti  közelébe sem enged a licithez, - idegenek nem licitálhattak, - csak az odarendelt haveri kör. Ez a tökéletes és a törvényben leirt maffia-képződmény!!!
Ez Császti pénzügyi birodalmának az alapja. Maga épitette ki, az általa kisemmizett emberek pénzéből. Ügyesen használta fel, ügyesen mosta tisztára, több mint egy milliárdot számolt el a MBVK Székház vétele -és felújitása kapcsán a bűntársával, Radics Csaba végrehajtóval, - aki ellen szintén több bűntetőeljárás van folyamatban az Ügyészségen. És ami megmagyarázhatatlan, érthetetlen és döbbenetes: nem a Birósági Végrehajtói Kamara, hanem Császti  cége, - a Városliget-Ház 13. Zrt., - és Császti a saját neve alatt, -nevezetesen, azt az épületet, amely jelenleg a Magyar Végrehajtói Kamarai Székház,  a 1146. Budapest. Cházár u. 13. alatt, -  jegyzi a céget. (!) (?) És még ott van a Váci út. 201. szám alatti gyönyörű "palota", az "Árverezési Csarnok", ahol kisemmizik az embereket -és kiforgatják a vagyonukból, emberi méltóságukból!
 
Tovább gondolkodásra készteti az embert és találgatásra ad okot!HIIR TV: "BRUTTO" c. műsora: elhangzott: 2013.01.18.-án, 18.05 órakor: 
NE HAGYD  KI  A  CSÁSZTIT!!!!    Azt mondta a videon, hogy rettegnek szegény  végrehajtók.........Rettegjenek is.......
További részletek: ITT
"Végrehajtók a vádlottak padján. Ez a belharcok legutóbbi állomása.

Keményednek a frontvonalak a bírósági végrehajtók háza táján.
Az adósok pénzén wellnesseztek a végrehajtók.
300 millió forintot költöttek el 2007 és 2011 között a végrehajtók külföldi utazásaikra -- a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara adatai szerint."
SCHADL  GYÖRGY I. rendű vádlottat, és TÓTH  DÉNES II. r. vádlottat,  Tóth  Dénes    iskolatársa: Dr. SZOBOTKA  HELGA  birónő  (!)  természetesen felmentette; -  Schadl ügyvédje pedig, az a  DR. KARDOS ÉVA, - aki a korábbi legfőbb ügyész, GYÖRGYI KÁLMÁN  FELESÉGE, -  aki Györgyi ügyész úr  tanitványa volt, mielőtt elvette és aki ellen a 90-es években dömping büntetőeljárás indult fiktiv szerződések ellenjegyzése miatt, mivel barátjával uzsorakölcsönt adtak ügyfeleiknnek és az ingatlanukra tették a jelzálogot. Ügyfeleiket, igy akarták kiforgatni a vagyonukból. 
 
Kardos Éva tudja, hogy müködik a rendszer: uzsorakölcsön az ügyfélnek, ingatlan adás-vételi szerződést szerkeszt, ügyvédi ellenjegyzéssel, - négyszeres (!) összegről és utána negyedáron lehet vinni az ingatlant. Több sértett volt az ügyben, de természetesen elsikálták az ügyet, mint azé a végrehajtójét, akit most Kardos véd.  Bár minden bizonyiték meg volt Kardos ellen, - ezen túlmenően 20 személy is tanúskodott ellene, mégsem lett belőle ügy és nem folytatták le a bűntetőeljárást sem.
A Biróságon Dr. Nerpel Zsolt Ügyész Úr, - akinek szakmai és emberi tisztessége megkérdőjelezhetetlen és 20 éve van az ügyészi pályán, -rendkivül korrekten képviselte és megindokolta a vádat a két bűnöző végrehajtó ellen, de az iskolatárs birónő, tisztességtelen eljárás keretében, felmentette a két alvilági figurát. Az Ügyész Úr kifejtette, hogy a sértettet, milyen hátrány érte azzal, hogy nem vállalhatott végrehajtói munkát. Nem tehette üvegszemű Császti "birodalmának területén", ezért a két bűnöző megverte és betuszkolta egy kocsiba, ahol üvegszemű Császti előtt. a "donnál"  lényegében hűségeskűt kellett tennie Császti előtt, hogy végrehajtóként ugyan nem dolgozhat, de kegyesen megengedik, hogy egyetemi tanárként "segitse"  majd a végrehajtók vezetőinek (Császtinak, Krejnikernek) tanulmányait", még 
hagy okosodjanak kicsit,  - igen, Császti tanulmányát is, - aki ugyan hónapok óta betegállományban van,(?)  - de azért előadásokat tart luxus- hotelekben és intézi a hárttérből a "Cég", valamint a saját piszkos ügyeit, tisztára mossa a piszkos vagyont, intézi a "Cég", -  a Végrehajtói Kamarai Székház, - valamint  a saját,  többszáz milliós, jogtalanul átjátszott ingatlan mocskos ügyeit......
 
E közben láss csodát, hirtelen Császti Dr.(!)  lett, - nem tudjuk, a véres kilakoltatások miatt mikor volt ideje egyetemre járni és mikor tudta letenni a doktorátusát, hacsak nem "Schmittpali-módra"
Biztos, a sértett, - a megvert egyetemi tanár, jelenleg oktatási referens "segitette" végül őket ilyen gyorsan diplomához, mivel az elműlt hónapokban, hirtelen megnőttek a 8. általánost végző végrehajtók között a "DOKTORI CIMEK". Biztos gyorstalpalón végezték, ahogy egykor a pártállami időkben, Czinege,  honvédelmi miniszter, Csányi OTP vezér, - tudnánk még sorolni, azok közül is, akik ma is miniszterek, - 3 hónapos gyors talpalón szereztek doktorátust. De állitólag Pintér piacán árulnak diplomát, nyelvvizsgát is, még talán anyakönyvi kivonatot is!  Pénz ezeknek nem számit! 
Ki kellene vizsgáltatni!!! 
Az biztos, hogy Császti, csak  most kezdte nemrég, hirtelen a neve elé biggyeszteni a "Dr.i cimét", mikor ennyi támadás érte, kétes ügyei kapcsán.
Krejnikernek és Tóthnak nem lett hirtelen doktorija, mint az I rendű vádlott Schadlnak? Mert intelllektusuk alapján egyikből sem néznénk ki, hogy megirna egy diszertációt!  Igaz, még attól plagizálni lehet................
Császti elárulta saját magát,  a hivatalát, az esküjét. A családját nem, mert a felesége és nevelt lánya ugyanazt csinálja, amit ő. Betanitotta őket is, hogy kell kisemmizni  és megalázni az embereket. A pénzért csinálja. De nem sokat ér, ha szembe tudja köpni magát. A tisztelet a legfőbb valuta. De őt már nem tiszteli senki.  Tekintélye nincs, de annyi hatalma még van, bossszúból még bárkit kitehet az ingatlanából. És még utóljára meg is teszi.
Lehullott a korona a fejéről. Császti olyan ember, aki a piszkos pénzért eladta magát és álárulta az ügyfeleit, de még a barátait is. Min tudjuk, már ennyi pénznél és ilyen nagy ügyeknél, sok ügyvéd, sok végrehajtó, értékeli át az "erkölcseit".  Arra használja fel hivatását, kapcsolatait, hogy megszedje magát, miközben körülötte másokat mindenükből kifoszt, kiforgat a vagyonából.
Aztán tisztára akarja mosni magát. Késő! Egy életen át fuldokolhatott volna a jószándék és a feddhetetlenség tengerében, ha tisztességes lett volna. És majdnem sikerrel járt, ha nem folytatjuk ezt az oknyomozást együtt. Én már több, mint egy éve leirtam az ellene folyó Ügyészségi büntetőeljárások ügyiratszámait, de még nem folytatták le az eljárásokat, többet pedig, - bár minden bizonyiték meg volt ellene, - megszüntettek. 
De Császti, annyi törvénytelenséget, lelkiismeretlenséget, igazságtalanságot és annyi bűncselekményt elkövetett az emberieséggel, az állammal, valamint az esküjével szemben, - én beleroppantam, - hogy mostmár végletesen elkerülhetetlen számára az összeomlás: minnél jobban fut a bűnei elől, annál kimerültebbb lesz, mikor utólérik!  És utólérik!  Nincs menekvés! Hiába minden!  Ez biztos!  Mert megtanultam: aki megpróbál felülkerekedni, az alul marad!!!
Egy Császti által,  "jogszabályba és jó erkölcsbe ütköző módon kisemmizett ember", aki versenyt fut az idővel. Császti, vagy én! "Lősz, vagy Rád lőnek!" 
Az erő -és béke legyen Önökkel!!

/Forrás: Fehér Kéményseprők (Dabasi Tamás elnökdabasit@airplanet.hu ) 2013.01.31-i levele/*B.Kiss-Tóth László