Vágyfokozó játékszert, luxus toalettpapírt és egyéb érdekességeket kaptak a filmszínészek

Nem elég, hogy a sztárok szépek, csinosak, dúsgazdagok, de szinte bármit megkaphatnak ingyen. Főleg, ha díjkiosztó szezon van. Megnéztük, mi van az ajándékcsomagokban.
Egy héttel ezelőtt valósággal borzolta a kedélyeket az idei Oscar-gálára készülő ajándékcsomagok tartalma, melyet 232 ezer dollár (62 millió forint) értékben állít össze a Distinctive Assets nevű cég a legjobb színész és színésznő, férfi és női mellékszereplő, valamint rendező kategóriában jelölt tehetségek számára.
Jessica Alba gyakran eljár a díjkiosztók ajándékozó partijaira. Itt épp egy drága Zenith órát kapott a mosolyáért. Fotó: Getty Images
Jessica Alba gyakran eljár a díjkiosztók ajándékozó partijaira. Itt épp egy drága Zenith órát kapott a mosolyáért. Fotó: Getty Images


A sztárok feszültségűző csomagja azonban nem csak a filmakadémia nagyszabású gáláján divat, szinte az összes neves díjátadón szokás ajándékokkal meglepni a meghívott vendégeket. Az a híresség, aki meghívást kap a nagyszabású rendezvényeikre az élelmiszeren kívül nem igen költ másra az évben, ugyanis ezekben a meglepetés kosarakban megtalálható minden: a ruházkodástól kezdve, a kozmetikumokon, ékszereken, kütyükön keresztül, egészen az utazásokig.

Az Oscar-gálán a nők boldogságát és a minőségi kikapcsolódást helyezték előtérbe

Bár a legtöbbeket a Nuelle Fiera Arouser vágyfokozó játékszere és a 275  dolláros (74 ezer forint) luxus toalettpapír készlet borította ki, van abban a pakkban más is, amit érdemes kiemelni.
Joseph's luxus toalettpapír. Fotó: Facebook
Joseph's luxus toalettpapír. Fotó: Facebook


A negyvennél is több exkluzív terméket tartalmazó szeretetcsomag legnagyobb értékű darabja az 55 ezer (15 millió forint) dollár értékű izraeli utazás, mely sarkában ott lohol a nem kevésbé drága 45 ezer dolláros ( 12 millió forint), 15 napos japán körutazás is. A férfiaknak sem lehet egy szava sem, számukra a Silvercar felajánlása lehet kecsegtető, ugyanis egy évig ingyen és bérmentve használhatják egyik autójukat.

A fitnesz termékek, kozmetikumok, szépségkúrák mellett, kapnak egy jó adag proteines szeletet, egy különleges inhalációs készüléket és még testsúlycsökkentő rágógumit is a filmcsillagok.

A BAFTA egy bőröndnyi repicuccot gyűjtött össze a vendégeinek

A Brit Filmakadémia idei szuvernírjai az Oscarhoz képest szerényebb méreteket öltöttek. Az 1800 dolláros (485 ezer forint) Globe-Trotter bőr szafaribőröndbe rejtett ajándékok közt volt többek között egy üveg Réserve NV Taittinger pezsgő, egy Lancôme’s Hypnôse parfüm és ugyanilyen márkájú szempillaspirál, egy Cross márkájú aranyozott töltőtoll, tea -, csokoládé-, bonbon válogatás, egy egyedi balett cipő (nem épp DiCaprio stílusa), és nem utolsó sorban egy Aucklandi bortúra is belefért a sikkes pakkba.
BAFTA ajándékcsomag. Fotó: Twitter
BAFTA ajándékcsomag. Fotó: Twitter


A briteknél láthatóan még gyerekcipőben jár a sztárok lekenyerezése. A szuvenírokat egyébként azok kapták meg a február 14-én tartott eseményen, akiket jelöltek vagy akik díjat adtak át a pódiumon.

A Golden Globe-on mindent be tudtak szerezni jövő karácsonyra a hírességek

Bár a Golden Globe-ot az Oscar előszobájának tartják, menő cuccok tekintetében a fasorban sincsenek. Az 1000 dollárból összeállított ajándékcsomag olyan termékeket foglalt magában, melyeket egy sztár valószínűleg akkor is megkap, ha betéved a márkaüzletbe, hiszen ez a cégeknek is jó reklám.

A B Low The Belt Mila márkájú bőrtáskában idén januárban kaptak a sztárok hidratálókrémeket, parfümöket, sminktermékeket és hogy a férfiak ne húzzák a szájukat a bőrszínükhöz nem passzoló szájfények miatt, nekik zoknikat, gyertyákat, férfikozmetikumokat tartalmazó sporttáskát készítettek össze.
Szent Márton-sziget, ahol mindig alacsonyan szállnak a gépek. Fotó: Wikimedia Commons
Szent Márton-sziget, ahol mindig alacsonyan szállnak a gépek. Fotó: Wikimedia Commons


A filmes eseményen nem csak a jelöltek, de az A-listás celebek is megkapták a maguk táskáját, sőt, akinek volt ideje elmenni a díjátadó előtti szépségpartira a SLS Hotelbe, ahhoz hozzávágtak egy két főre szóló, három éjszakás Karib-tengeri kiruccanást a Szent Márton-szigetre.
Akik pedig inkább a HBO Luxury partijára mentek el a Los Angerles-i Four Seasons Hotelbe, azok a szállodába kitelepült neves márkák ajándékait gyűjthették össze.

Grammy-díjátadó pont olyan a sztároknak, mint Halloween a gyerekeknek

A hétfőn rendezett Grammy-díjátadón az is győztesnek érezhette magát, aki nem nyert egyetlen díjat sem az este, de Taylor Swift, aki hármat is bezsebelt, valószínűleg ugyanúgy megkapta a maga kis boldogságcsomagját. Az idén 22 ezer dollár (6 millió forint) értékben összeállított meglepetés csomagból aztán tényleg minden barát és barátnő születésnapjára jut valami különlegesség.  Az ingyen holmik mennyiségén látszódott, hogy ezt is a Distinctive Assets állította össze, akárcsak az Oscaros vigaszpakkot.
Renee Lynn féle 24 K-os arckezelés. Fotó: Facebook
Renee Lynn féle 24 K-os arckezelés. Fotó: Facebook


A meghívott műsorvezetők, díjat átnyújtók és fellépők a jelöltekkel egyetemben idén is részt vehettek azon a termékbemutató partin, ahol a nagy márkák termékei közül bármit eltehettek. Olyan ez, mint a kicsiknek a Halloween, csak itt csoki helyett, méregdrága kütyüket tesznek el a celebek. Nem csoda hát, hogy "Csokit vagy csalunk" partinak hívják az ilyen eseményeket maguk között.

A legdrágább ajándék és egyben a legértelmesebb is egy 7 napos Hilton Hotelben való aktív wellnesspihenés, ahol a privát edzők és tanácsadók jól megdolgozzák a celebeket. Az ultrahangos bőrfiatalító kezelés is megért egy misét és a házhoz kiszálló lakberendező sem megvetendő plusz.

forrás: hirado.hu