ÉVENTE 100 EZER EMBER HAL MEG MAGYARORSZÁGON A BOLTOKBAN ÉS PIACON VÁSÁROLT ÉLELMISZERBEN TALÁLHATÓ PARAZITÁK MIATT!

(Grósz Annamária interjúja dr. Kovács Adorjánnal, a Parazitológiai Intézet igazgatójával)


A városokban végzett ellenőrzések alapján az emberek 87%-a fertőzött!

MELY ÉLELMISZEREKET ÉRDEMES ELLENŐRIZNI A HŰTŐNKBEN? – INTERJÚ A PARAZITOLÓGIAI INTÉZET IGAZGATÓJÁVAL!

A SZERKESZTŐSÉG MEGJEGYZÉSE: 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGSZERVEZET (WHO) UTOLSÓ ADATAI SZERINT, AZ EMBERI SZERVEZETBEN TALÁLHATÓ PARAZITÁK OKOZZÁK A HALÁLOS MEGBETEGEDÉSEK NAGY RÉSZÉT - A MÁJGYULLADÁSTÓL ÉS GYOMORFEKÉLYTŐL KEZDVE A RÁKOS DAGANATOKIG BEZÁRÓLAG. ÉVENTE 15 MILLIÓ EMBER HAL MEG PARAZITÁK MIATT, A FERTŐZÉS MÉRTÉKE OLYAN NAGY, HOGY GYAKORLATILAG MAJDNEM MINDEN EMBERBEN MEGTALÁLHATÓAK AZ ÉLŐSKÖDŐK.


Dr. Kovács Adorján, 
a Parazitológiai Intézet igazgatója. 
Orvosi tapasztalat - 46 év
Erről kérdeztük ma a Parazitológiai Intézet igazgatóját, Dr. Kovács Adorjánt.
—Kovács úr, mondja el kérem, mi a véleménye a WHO adatairól a parazitás fertőzésekkel kapcsolatban? Igaz-e, hogy az élelmiszerek boltban vásárlása sem garancia az egészségünk biztonságára?
Személy szerint én teljesen megbízom a WHO-s statisztikákban, és azt tudom mondani, hogy a Parazitológiai Intézetünk kutatásai megerősítik ezt az eredményt. Az emberhalálok 92%-át parazitás fertőzések okozzák. A paraziták jelenléte az emberi szervezetben – a következménye a „természetes halálok” többségének.

AZ ÁNTSZ ELLENŐRZÉSEKET VÉGZETT A VÁROSOKBAN ÉS KIDERÜLT, HOGY A TERMÉKEK 95%-A AZ EMBERI ÉLETRE VESZÉLYES PARAZITÁKKAL VANNAK FERTŐZVE.

Nézzen rá a hal, zöldségek és más élelmiszerek tárolásának körülményeire a szupermarketekben és a piacokon. Első pillantásra – felülről, csak tiszta és friss termékek néznek vissza ránk, de a termékeket mind egy helyen tárolják , gyakran az eladók egyszerűen a nem friss, néha rohadó termékekre teszik az újat.
"Paraziták ezrei léteznek a világban, és nagyon sok fajuk az emberi májban, agyban, tüdőben, vérben és gyomorban telepszenek meg, halálos betegségekhez vezetve. "

ITT VAN NÉHÁNY FÉNYKÉP, AMIT MI ÉS KOLLÉGÁINK KÉSZÍTETTEK A PIACI ÉS SZUPERMARKETEKBEN TALÁLHATÓ TERMÉKEK VIZSGÁLATAKOR.

TUDNA KONKRÉT PÉLDÁKAT HOZNI PARAZITÁS FERTŐZÉSEKRE?

Több száz esetről tudnék mesélni. De most csak néhányat hozok fel, amik a legjobb módon tudják bemutatni a paraziták tényleges veszélyét.
Először is, mint kiderült a galandféreg néhány faja akár rák kialakulásához is vezethet. Sajnálatos módon ezek a férgek rákos sejtek hordozói lehetnek és bekerülve és érintkezve az emberi szervezettel, megfertőzhetik azt.
A fényképen: Férgektől kapott rosszindulatú daganat sejtjei
Másik gyakori eset - az emberi agy megfertőződése parazitákkal. Ez idegbajhoz, gyors kimerüléshez, túlzott ingerlékenységhez és hirtelen hangulatváltozásokhoz vezet. Előrehaladott stádiumban, a paraziták mennyiségének növekedésével, sokkal komolyabb betegségek is kialakulnak, melyek végül halált is okozhatnak.
Itt van két betegnek a fényképe, akiknél az agy parazitális-fertőzését állapították meg (mindkét esetben a beteget nem sikerült megmenteni):
Harmadik esetként - az emberi szív parazitális megfertőződéséről beszélnék . Széles körben elterjedt tévhit, hogy ez nem gyakori betegség. Valójában, a szívférgek az emberek 23 %-ban jelen vannak - azaz, gyakorlatilag minden negyedik emberben. Nagyon sok esetben ők okoznak szívbetegséget, és a hirtelen szívhalálok majdnem 100%-a ugyancsak miattuk következik be.


Szeretnék még néhány példát felhozni az orvosaink praxisából:
Férgek az eltávolított epehólyagban
Eltávolított rákos máj. A megbetegedést a giardiák okozták, melyek az emberek 95%-ban jelen vannak.
Fotók megtekintése

Eltávolított rákos vese. Ebben az esetben, a betegséget vérmétely okozta, mellyel a statisztikák szerint a népesség 63-65 %-a fertőzött.
Ezeken kívül Magyarországon a paraziták következő fajtái vannak elterjedve:
Vérmétely - évente akár 1,5 millió embert is megbetegíthet. Általában étellel (pl. mosatlan zöldségek és gyümölcsök), csapvízzel, piszkos kézzel, porral kerül be a szervezetbe, vagy legyek segítségével terjed.
Toxocara - általában a házikedvencektől – kutyáktól, macskáktól lehet vele megfertőződni. Nem csak a bélrendszerben telepszenek meg, hanem akár a bőr alatt vagy a szemgolyóban is.


Széles galandféreg - egy nagyméretű és hosszúéletű féregfajta, mely akár 10 m-s nagyságúra is megnőhet, az emberben pedig, akár 25 évet is leél. El tudja képzelni, mi történhet valakivel, akiben néhány ilyen lakozik? A szervezetbe étellel együtt, vagy a bőrfelületen keresztül jut be, pl. mezítláb sétálás közben.

Az elsődleges tünetek, amik alapján megállapítható az élősködők jelenléte az emberben: 
különösen erőteljes szájszag, 
allergia (kiütések, szemkönnyezés, nátha). 
Gyakori megfázás, torokgyulladás, orrdugulás. 
Krónikus fáradtság (gyorsan fárad, függetlenül attól mivel foglalkozik). 
Gyakori fejfájások, székrekedés vagy hasmenés. 
Ízületi- és izomfájdalmak 
Ingerlékenység, alvás- és étvágyzavar 
Táskás szemek, sötét karikák a szem körül 
Ha a fentiekben elsorolt tünetekből bármely 2 fennáll - a szervezetében nagy valószínűséggel élősködők telepedtek meg.
Eléggé nehézkes gyógyszerekről beszélni ilyen esetekben. A mai napig egyetlen egy igazán jó paraitairtó szer létezik. Ami, ha már itt tartunk, Magyarországon lett kifejlesztve.
Ez az antiparazita szer Detoxic, a Parazitológiai Intézetünk és egy független fiatal tudóscsoport közreműködésével lett létrehozva. A projektet Dr. Fekete Kálmán professzor vezette, kinek nagy szakértelme és több mint 30 éves orvosi tapasztalata nagy segítségünkre volt. Párhuzamosan két tucat parazita elleni szeren dolgoztunk, de idővel lemorzsolódtak a sikertelen vagy nem igazán hatékony projektek kidolgozását, és csak a „Detoxic”-ra koncentráltunk, mint a leghatékonyabb készítményre.

Detoxic egyedülálló készítmény mely legfontosabb összetevői között megtalálható a cickafark gyógynövény, a szegfűszeg, az ezerjófű gyógynövény és még sok más természetes hatóanyag. A készítmény a különböző tesztelések során kizárólagosan pozitív eredményeket mutatott és hatékonynak bizonyult. Jelenleg, valóban ez az egyetlen hatásos szer az élősködők ellen. Ha csak a pénztől lenne szó, akkor az egész mennyiség exportra menne el. Nyugaton a Detoxic az emberek képesek egy vagyont fizetni érte, csak hogy nekik is legyen ebből a készítményből. Viszont a mi elsődleges célunk a magyar nép meggyógyítása, és ennek értelmében egy jelentős mennyiséget a belső piacra készítünk, a helyi szükségletek kielégítésére.

Ráadásul – a feláras exportár a nyugati vásárlóink számára ( a Detoxic külföldön kétszeres áron kapható), lehetővé teszi, hogy belföldön, az önköltségnél alacsonyabb áron árulhassuk a Detoxic.
Miért ilyen jó a Detoxic? Miben különbözik a többi parazitairtó szertől?
Ahogy már mondtam, jelenleg ez az egyetlen hatásos parazitairtó szer, , ami egyáltalán a világon létezik. Pontosan ezért keresik a nemzetközi gyógyszertárláncok és gyógyszeripari cégek is. Más antiparazita szerekkel szemben, ez a készítmény egyszerre az élősködők összes fajtája ellen működik, amik megtalálhatók az emberi szervezetben. Mivel eléggé nehéz diagnosztizálni őket, ez lehetővé teszi a szervezet hatékony és teljes megtisztítását a parazitáktól. Ahogy már korábban mondtam, majdnem lehetetlen megállapítani, hogy konkrétan mely élősködővel van megfertőződve az ember. A Detoxic pedig kiirtja és kiürítteti a szervezetből a parazitákat, függetlenül attól, hova fészkelték be magukat – az agyba, szívbe, májba vagy bélrendszerbe. A mai napig, ezt a hatást egyetlen más készítmény sem tudja leutánozni.
Azonkívül ez nem is vegyi készítmény, hanem egy teljes mértékben természetes készítmény, , mely rendbe hozza a bélrendszer egyensúlyát, megszünteti az allergikus reakciókat és más problémákat, amik a klasszikus vegyi tablettákkal való kezeléskor merülhetnek fel. Az ilyen tabletták ráadásul eredménytelenek és csak terhelik a szervezetet a különféle vegyi anyagok feldolgozásával.

Azt hiszem, az olvasóinkat igazán érdekelné, hol lehet megvásárolni a Detoxic?
Pillanatnyilag a Detoxic csak a termék hivatalos oldalán lehet megrendelni. Többször próbálkoztunk már gyógyszertárakba eljuttatni a készítményt, de sajnos a gyógyszertárak az eredeti ár többszöröséért lennének csak hajlandóak árulni, amit sokan nem tudnak maguknak megengedni. Célunk, hogy a gyógykészítmény, ezért áruljuk a magyar piacon veszteséges áron, amit az exportból származó jövedelemmel kompenzálunk. A gyógyszertárak célja pedig növelni a saját bevételüket, ami pedig nehézkessé teszi az egyezményre jutást az árképzésben.
Remélem, hogy idővel sikerül a gyógyszertárakkal közös nevezőre jutni, és ugyanolyan áron fogják árulni az Detoxic, mint mi. Addig is, a készítményt online lehet megrendelni. Az egyszerűségre és kényelemre törekedve – a terméket a posta vagy csomagfutár szállítja ki, és a fizetés, csak a csomag kézhezvételekor és ellenőrzése után történik.
Jelenleg a Parazitológiai Intézet a „legyőzzük a parazitákat – megmentjük a népességet” akciójának keretében Detoxic további 50%-os kedvezménnyel lehet most megrendelni.

Figyelem! Az a következtetés lett levonva, hogy a tavasz a legjobb évszak a paraziták kiirtására az emberi szervezetből. A középhőmérséklet növekedésének köszönhetően gyorsul az anyagcsere, javul a vérkeringés, ezáltal a cseppek használata sokkal hatékonyabbá válik. A parazitairtás 47%-kal gyorsabban megy végbe, mint bármely más évszakban.
Az interjút készítette: Grósz Annamária
/Forrás: http://abcmagazine.pro/aztglleits/TE_Healthcare_Academy_Detoxic_HU/  *B.Kiss-Tóth László 2017.03.24.