Ez a New York-i kórházban dolgozó nővérke nem szokványos módon készíti otthon a tortáit... 
Szövegközi kép 1
A tehetséges cukrászi vénával is megáldott fiatal nő ötletként munkájával kapcsolatos tortákat készít, ami első ránézésre nem valami bizalomgerjesztő. Alkotásai között vannak a kórházban történő mindennapos sajnálatos események.
A popsi lázmérésen kívül sokkal bizarrabb alkotásai is vannak, mint például a kioperált szervek. Gerincvelő, agyvelő, kivágott szív, de van közte egy gusztustalan kullancs is, amely úgy megszívta magát az emberi vérrel, hogy az már finom.
Az ifjú hölgy szereti megbotránkoztatni az embereket, akiket kellemes csalódás ér, amikor hosszas rábeszélés után megkóstolják cukrászati alkotásait. Ugyanis állítólag azok elképesztően fenségesek. Innentől kezdődik aztán, hogy az ember nem tudja abba hagyni az agyvelő zabálását. Bizonyára nagyon ínycsiklandó lehet az a „vérrel” totálra szívott kullancs.
Amikor kettévágjuk, csak úgy ömlik belőle a vér, ami valószínűleg valami finom áfonya lekvár lehet, vagy valami ilyesmi. Sokan vannak, akik tortáit előszeretettel csemegézik.
Forrás: sosefeledd.hu
/Forrás: http://trueway.hu/ezek-a-tortak-ranezesre-gyomorforgatok-de-az-izuk-fenseges/ 2017.02.05./*B.Kiss-Tóth László 2017.07.09.