A fényes gombVan Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete. Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét. Némelyiket lenyilaztuk, egynéhányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük.

Tisztességes küzdelem volt, szemtől szembe. De most valami megváltozott. A szarka átváltozott. Metamorfózisa végén dögkeselyűvé vált.


Fényes csillogó tollait szürke rejtő színekre váltotta, ellenfelekben tiszteletet ébresztő harciasságát, sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő az "üzletember". Ő nem itt született, ő csak a pénz szagát követte. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok. Az ő harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása.

Ők, jellemtelenségükből adódóan mindenütt ott rejtőznek, ahol pénzt szimatolnak.

De most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni. Ahogy az olaj készlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közel- kelet iránt. Amerika nélkül Izraelnek vége! Tudják ezt a zsidók, de tudják ám ezt az arabok is. Szóval, ha venni nem tudnak, lopnak egyet. Fényeset, szépet, Magyar Hazát. Jó fekvésűt, ahol korlátlanul van tiszta ivóvíz, jó a klíma, és ami a lényeg: nincsenek vérszomjas, bosszúálló arabok.

Nosza, megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.  

- Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el a jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől, hogy a gojokkal (nem zsidó ember) egy iskolába, közös kórházba járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra és már minden kóser.

Nagy az öröm Izraelben. Csak egy a  "baj", az ország foglalt, tele van magyarokkal. Jön az ötlet: Túl sokan vannak, elég lenne 3 millió is. Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket telepítjük ki az üres Izraelbe, had legyen az araboknak is örömük benne. Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket, "ismeretlen" származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk. Hirdessük, hogy trendi szinglinek, nem szégyen buzinak lenni. Így nem szaporodik a magyar. Kiírtja Önmagát. Oltsuk be őket...

A számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is vannak. Még egy év kellett volna-e gyalázatos tervhez. Ezt az egy évet kaptuk meg a Jó Istentől, ezt az utolsó lehetőséget kell kihasználni a magyarnak. Mit tehetünk? Összefogunk! Számon kérünk! Számon kérjük jelenlegi "vezetőinket, képviselőinket". Nem dolgozunk zsidó cégnek. Nem veszünk mérget a multiktól. Nem olvasunk  hazug sajtót és  nem nézünk hazug manipuláló TV-t, nem hallgatjuk tovább a magyarok gyalázását a parlamenti pártoktól. Összefogunk! Piacra járunk, magyar árut veszünk, beszélgetünk a szomszédokkal, egymást segítő közösségeket építünk.

Informálódunk, tervezünk, cselekszünk! Nem vagy egyedül! 
Hallgass a szívedre, keresd a tenni vágyó magunkfajtákat.
Haza csak egy van! Magyarország a  Magyaroké!/